tiistai 18. lokakuuta 2011

Triteksillä kävin...


Viime perjantaina kävin Triteksillä, ihan vaan hakemassa resoreita.Juuri kun olin sanomassa, "ei muuta kiitos" niin eräs toinen asiakas katseli joustocollegea ja...no lopun arvaatte. Sitä olen etsinyt, en kovin aktiivisesti, koska olen kuullut, että sitä on vaikea löytää.

Esikoisen legginsit on jääneet yllättäen lyhyiksi ja siitä se lamppu syttyi päähän! Joustocollege on just hyvä leggarimateriaali talveen.

Harmikseni ruskea väri oli myyty loppuun, kompromissina ostin mustaa ja oranssia. Mustat sain valmiiksi lauantai aamuna ja ne päällä tyttö lähtikin kaverisynttäreille.

Oranssit taisi valmistua sunnuntaina ja ne sopii retrompiin asuihin/yläosiin. Näitä on kyllä vaikea kuvata, kokoa on 146/152cm pituudesta ja 128cm leveydestä. Lahjemittaa oli (ommellessa oli pakko mitata, kun se lahje vaan jatkui ja jatkui!) 78cm!!. Tämä oranssi oli hieman pehmoisempaa kuin tuo musta kangas. Mustat tuli tänä aamuna pyykistä ja ai että ne oli ihanan tuntuiset märkänäkin, ihania kankaita molemmat!


Pöydän paloissa siellä oli yksi tälläinen yksinäinen possu, nappasin sen miettimättä mukaan. Esikoinen tilasi siitä "hiphop-paidan". En sitten tiedä millainen se on, mutta tälläisen tunikan tein ja ehdottelin, että ommellaan valkoiset joustofroteehousut pariksi=pyjama. Ei, se on kuulemma hiphop tunnille. Saa nähdä...minusta tämä on pyjamapaita....Kokeilin ommella pääntien ihan vaan kääntämällä ja peitetikillä, ihan ok. Tekeehän se Marimekkokin näin ;).


Uutisia kaupan puolelta:

Eilen alkoi SeliaShop -verkkokauppa toimia, ja ensimmäinen päivä oli kyllä kiva!! Kiitos asiakkaille ja vierailijoille. Etusivun kirjaudu sisään painikkeesta voit luoda tunnukeset tilaamattakin ja saat näin uutiskirjeen.

Tänään päivitin Starapipot shoppiin. Tyttövärin toiveita saa esittää!

8 kommenttia:

Sannu kirjoitti...

No säähän sen sanoit, talvilegareita. Olen hamstrannut tuota joustocollegea, tosin en tiennyt silloin sen nimeä. :)

Sonja kirjoitti...

Nyt on pakko olla tyhmä ja kysyä, että mitä ihmettä on joustocollege? Ihan vaan joustavaa collegea? Kui paksua? Hmmmmm, pitäsköhä tulla käymää Tampereella :P

::Moia kirjoitti...

Nice things you make and a lovely blog:))

Tupuna kirjoitti...

Mä kanssa katselin niitä collegeja, mutta ostin sitten "vaan" sen "pienen" kasan trikoita ja resoria siihen päälle ;) Hauska sattuma että osuttiin sinne yhtäaikaa, kun olin kuitenkin ekaa kertaa!

Onnea ja menestystä uudelle kaupalle!

Tiina kirjoitti...

Onnea ja menestystä verkkokaupallesi!! =)

Lisää kateudenaihetta Triteks-käynneistäsi, oih ja voih... ;)

KahviKaneli kirjoitti...

Hieno Legginssit on! Hyvän malliset lahkeet.

Minnariitta kirjoitti...

Voi että ku saisiki joustavaa colitsia! Noi housut on ihanat!

Petra kirjoitti...

Mulla on myös Triteksiltä jo viime syksyä ostettua musta joustocollegea, aivan ihana materiaali! voikun olisi useissa väreissä, mä en tota musta ole juuri muuhun kuin omiin vaatteisiin osannut käyttää.

Ja onnea uudelle verkkokauppiaalle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...