lauantai 8. lokakuuta 2011

Paloja pois kaapista

Alkuvuodestaompelin Bling bling farkut kuopukselle ja siitä ompeluksesta oli jäänyt tätä kimallefarkkua kaappiin.  Ompelin sen hameeksi odottamaan, että jollakulla sopivan kokoisella tytön kaverilla on kaverisynttärit. Tässä on sitten yksi lahja valmiina.



Tälläisiin voi aina tehdä kokeiluja, kuten punaiset langat tikkauksissa. Edessä taas on tuollainen "hörselö-kukka", sekin tikkailtu punaisella.


Pesin hameen ompelun jälkeen, että sain kukan sellaiseen kuosiin, kuin sen kuuluu. Eli tuollaiseksi kuin seuraavassa kuvassa, reuna kääntyilee ja rispaantuu, samoin hameen helma.



Meilläkin oli täällä viime torstaina kaverisynttärit naamiaisten muodossa ja aarteenetsintään piti kehittää palkintoja. Itse en päässyt kaupoille (tämä polvi, mitä olen täällä valitellutkin jo...) mutta ompelin joka vieraalle +kolmelle omalle kassit ja tyttö kävi isänsä kanssa ostamaan näihin täytettä.



Kangas Michas&Stoffecke ja on ihan puuvillaa. Mietin kasseihin silityskuvia ja neppejä ja vaikka mitä, mutta taas, jälleen kerran, yksinkertaisuus voitti.

1 kommentti:

Tiia kirjoitti...

Yksinkertanen on usein kauniinpaa kuin sellanen "ylilyönti-työ" :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...