keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Bling bling farkut

Näin tämän farkkukankaat huutiksessa niin pitihän sitä ostaa, vaikka ei ole YHTÄÄN mun tyylistä! Oon aina sanonut, että vaatteet ei saa kiiltää =D.

Mutta....nova starin farkut on ollut pitkään etsinnässä ja en vaan ole löytänyt tarpeeksi tyttömallisia, aina ne näyttää niin pojan housuille niin tein itse tälläiset.Kanttasin sivusaumatkin peitetikkikoneella, helppoa ja nopeaan valmista! Taskus taas samalla mallilla, kuin siinä edellisessä takissa. Tälläisiin kanttauksiin on parasta muuten se kaikkein huonoin resori, sellainen, joka ei juuri jousta.Lähikuva vielä kankaasta, siinä on pikku "timantteja" kukkien muodossa. Ostin samalla paria muutakin farkkua, saa tehdä enemmänkin keväthousuja tai hameita.Kaavaa ei ollut, mutta otin mallia parhaimman mallisista tytön Seppälästä ostetuista farkuista. Sopivan kapeat reidestä ja pepusta, mutta vaippa mahtuu kuitenkin.Lahkeensuut taas leveät!

Sitten toinen "housusurautus". Ostin nämä haalarit Kertulta ja eihän ne sitten mahtuneet omalle tytölle. Kankaasta tykkäsin kuitenkin...
...joten kesähousuiksi! Näihin ei sitten vaippa enää taida mahtuakaan, mutta ei kesällä tarviikaan ;). Ihanat tuli ja raitaresorilla taas ;).


5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihania herkullisen näkösiä vaatteita! Nuo sivusaumakanttaukset on ihan huippuhienot!!

Erja kirjoitti...

Ihanaiset! Minä tykkään kaikesta kiiltävästä :-)

Päivi kirjoitti...

Sievät farkut!

Koo kirjoitti...

Ihanat farkkupöksyt, joka tytöllä täytyy olla vähän bling blingii... =)

Kielo kirjoitti...

Ompa kivat farkut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...