tiistai 8. helmikuuta 2011

Kolme voittajaa arvottu!

Arvonta on juuri suoritettu ja kaikki ehtivät mukaan. Kommentteja tuli yhteensä 104 kpl, kiitos jokaikisestä! Opin paljon uutta blogistani ja shopistani. Tärkeimpinä: pojillekin enemmän, livekuvia vaatteista lapsen päällä ja hinnasto shoppiin. Osa on jo otettu huomioon, osaa "työstetään".

Palkinnoista tyttökankaat oli vähiten suosittu, joten sen arpajaisissa oli ylivoimaisesti paras voittomahdollisuus, seuravaksi poikakankaat ja suosituin oli valmis tuote. Kiva, että lukijoina on paljon "ei ompelevia"-ihmisiä. Olen aina ajatellut, että täällä käyvät lähinnä ne, jotka itsekin ompelevat. Joten te, jotka käytte, mutta ette ompele, niin jatkossa kommentoikaa enemmän. Teiltä saa kuitenkin niitä lastenvaate ideoita ja käyttökokemuksia ;).

Kuvassakin näkyy jakauma, eli vaaleanpunaisessa mariskoolissa tyttökangasarvat, sinisessä poikakangasarvat ja läpinäkyvässä valmis tuote-arvat.Onnettarena toimin itse, ihan siksi, että aamulla tyttöjen hiukset oli harjaamatta niin en päästänyt heitä kuvaan =O-Ja voittajat näkyvät kuvassa huonosti, joten...tadaa!!

Tyttökankaat voitti CarulaQ kommentilla

Heippa, Lukijaksi tulin ja kahdella mukana siis tyttö tai poikakankaiden arvonnassa. Kauniit ompelukset blogissasi viehättävät. Varsinkin noi rusettipipot on jotain niin ihanaa. Kivoimpia bloggauksia äkkiseltään vilkaistuna olivat nukkeblokkaukset ja kangasyhdistelykokeilut. Tykkään seurata myös blogeja joissa on pilkahdus jotakin henkilökohtaista, sellaista voisi olla lisäksi. 

Poikakankaat voitti Pikkupikkuriikki kommentilla

Kahdella arvalla mukana...
Luen joka postauksen ennemmin tai myöhemmin ja monesti oon vinkkejä omiin ompeluksiin saanut ja ihan reaali neuvojakin.. =) kiitos!
Todella aikaansaava olet ja huolellinen. 


Ja valmiin tuotteen voitti Novella kommentilla

Kahdella arvalla minäkin lähden arvontaan mukaan. Palkinnoksi ottaisin valmiin tuotteen.
Blogissasi on hyvää sen selkeys ja tiuha päivitystahti. Ompelemasi vaatteet ovat todella kauniita.Voittajat laittakaa mulle sähköpostilla osoitteenne tämän viikon aikana niin saan postia lähtemään. Muuten arvon uudelleen =). Ja Novella saa mennä shopin puolelle "penkomaan", minkä valmiin tuotteen sieltä itselleen/lapselleen haluaa.

Kiitos vielä kaikille osallistuneille!

5 kommenttia:

Hatatuu kirjoitti...

Kiitoksia vielä ohjeesta, nyt on uusi Stella pixie hat blogissamme.

Carula Q kirjoitti...

Eikä, aivan mahtavaa! Siis jihuu! sait jotain multa ja nyt mä sulta, hauskaa!

Novella kirjoitti...

Vau! Tosi kiva juttu, että voitin arvonnassasi. :)

Laitoin jo sähköpostia.

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Jeeee!!! Vihdoinkin minä voitan jotain!!! Onko sulla osoite tallessa vai laitanko??

Riikka kirjoitti...

Laita vaan, oon tainnu hukata...=O

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...