torstai 17. helmikuuta 2011

Helmeilyä

Tämän videon sattumalta nähtyäni alkoi korujen teko! Onneksi Sinellistä toimitettiin nahkajäljitelmänauhaa kotiin ihan parissa päivässä niin pääsi pian tekemään. Puuhelmiä olikin jo kotona ja siksi näitä teinkin, tulee niillekin vähän käyttöä.Tosi kiva ohje, nopea ja helppo. Tein sitten heti neljä korua.......joista tytöt vei heti kaksi....Tytöt itse tekivät samalla omista helmistään ystävänpäiväkoruja ja niitä pussitettiin kortin kanssa kavereille.Ja ommeltukin on. Mm. tälläinen, yllätys yllätys sydänsetti tilauksesta.8 kommenttia:

Hiipu kirjoitti...

Noi helmikorut on tosi kivoja - ihan aikuiseenkin makuun. Täytys varmaan laittaa tilausta helmistä ja nauhasta...

Susanna kirjoitti...

Ihania koruja olet tehnyt ja oi noita sydänsettejä, jaksan aina vaan ihastella niitä :)

Koo kirjoitti...

Olen yrittänyt olla hurahtamatta tuohon korun tekoon, kun näitä käsityöharrasteita on muutenkin riittämiin mutta tuo kyseinen helmikorumalli on nyt pyörinyt useammassakin paikassa ja tuollaisen korun teen oli mikä oli =D

UntuvaPia kirjoitti...

Mistä noita raitaresoreja saapi?
Ja sitten toinen kysymys.. onko sellaisista polvipituisista kesähousuista jossain sovituskuvaa lapsen päällä? Kiinnostaisi nähdä, että millaisia ne on päällä.

Katja kirjoitti...

Me just tänään taaperoni kanssa hypisteltiin mun helmiä ja mietin, että ois kiva tehdä jotain koruja pitkästä aikaa :) Joten tää linkki tuli kun tilauksesta, kiitos! Pitänee pikasesti päästä materiaaliostoksille :)

Riikka kirjoitti...

Kiva, kun innosti muitakin. Itsella nuo neljä nauhaväriä posteineen maksoi 8€, ja kun helmet oli vanhoja varastoja niin ei paha hinta neljälle korulle. Jotka tosiaan sopii ihan tälle äidillekin ;).

UntuvaPia: Olen tilannut raitaresoreita ruotsista Jofotexilta, suomessa on Hanhelilla aika paljon värejä http://www.hanheli.fi/catalog/index.php?main_page=index&cPath=117&zenid=794fc884fd062fac23354cd7fc1aad7f

Polvihousuista ei näköjään ole kuvaa! Hyvä huomio, yritän ottaa lähiaikoina ja laittaa esille.

minakaa kirjoitti...

Hienoja koruja.Niitä onkin mukava tehdä, kun saa just semmosia mitä itse haluaa ja uniikkeja :)

Sani kirjoitti...

Upeita koruja!!!!
Blogissani sinulle jotain :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...