sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Sunnuntailukemista

Esittelen teille vähän uusia käsityökirjoja. Näitä on luettu jo paljon ja mietitty, mitä tehdään ja milloin...ja mistä langasta/kankaasta...haaveilua.

Pitsikirja (WSOY Rinna Saramäki, Riina Honkamäki, Emmi Jormanainen)


Tältä odotin enemmän, ihania juttuja oli, mutta en tiiä oikein onko ne sellaisia, mitä todella käyttäisin...
kuten seuraavan kuvan mekko.
EDIT. Aloin lukemaan kirjaa eilen ja se ON hyvä! Kuten Leena kommenteissa sanoo, ei ehkä toteutuksen puolesta, vaan tekstisisällön. Ja löysin mä sieltä tehtävääkin jo...eli piti tulla heti kertomaan, että turhaan vähättelin tätä kirjaa ;).Virkkauksen ilo (WSOY Frida Fontén)
Tältä kirjalta taas en paljon odottanut ja se yllätti positiivisesti (luin sitä eilen ennen nukkumaanmenoa vielä tarkemmin). Paljon kaikkea kokeiltavaa ja sillain nopeasti, ei liian suuria projekteja.Jotain olen tästä kirjasta jo aloittanutkin. Mummoni teki tuollaisia kukkia ja olen harmitellut, etten osaa. No nyt osaan, kirjan ohjeet on todella helppotajuiset.Neulo ja virkkaa jämälangasta (WSOY Sanna Vatanen)

Tässä kirjassa on sellaisia isompia projekteja, saa nähdä uskallanko näistä mitään aloittaa...


Tilkkupeitto olisi ainakin kiva ja voisi tehdä tilkku kerrallaan pikkuhiljaa. Tai kuten kirja neuvoo, tehdä vain yhden tilkun esim. tyynyyn koristeeksi.


5 kommenttia:

Vekarana kirjoitti...

Ihania käsityökirjoja! :)

Unikuu kirjoitti...

näitä tällaisia kirjaesittelyjä on aina ihana lukea.
pitääpäs laittaa varaukseen kirjastosta tuo Neulo ja virkkaa jämälangasta.

Leena kirjoitti...

Mäkin just esittelin pitsikirjan omassa blogissani. Oon samaa mieltä -mielestäni anti ei ollut mallien käyttökelpoisuudessa, vaan siinä alun teoriaosiossa:)

Leena kirjoitti...

Innostuin nyt sitten valitsemaan Pitsikirjan innoittamana seuraavan MaMa-haasteeni aiheeksi "Pitsin" eli tervetuloa mukaan!!

Riikka kirjoitti...

Leena: Totta! Aloin sitä eilen nukkumaanmennessä vasta kunnolla lukemaan ja mielenkiintoista oli! Ja löysin jo yhden kivan toteutettavankin, ennen kuin nukahdin. Eli tämä kirja ei ehkä heti sykähdytä, vaan pitää tutustua paremmin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...