perjantai 11. helmikuuta 2011

Joustishousuja kevääseen ja kesään

Loppu metsolan sunray joustofrotee taipui housuiksi, edelleen vaikea kuvata tuota väriä. Siksi otin tuon lähikuvan kankaasta, siinä se on hieman lähempänä oikeaa. Housut löytyy shopista, meille saa riittää tätä kuosia se haalari =).

Toinenkin kaapissa lojunut joustis pääsi lopulta käyttöön, siitä tuli tytölle yoga pantsit sillä meandin mallilla. Tähdet ja resorit on tummansiniset, vaikka ainakin omalla koneella näyttää mustille. Näissä on vähän sitä seilorihenkeä, mikä kesämuotiin kuuluu tulevana kesänä. Kangas on EK:n ohutta joustista palalaarista, eli yhtään polkupyörälläkaatumista tms. ei kyllä varmaan kestä...


11 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

se keltainen sunray on enemmän mun mieleen.. tosin eipä meillä ole sitäkään kangasta.. ehkä liian retro tai joku mun makuun.
mä olen kysellyt EK:sta nyt kun siellä on ollut pakalla noita joustiksia että tuleeko enemmänkin. ja että kun velourin myynti sieltä loppuu.. myyjät vaan pudistelevat päätään..
peukut pystyyn että tulisi.edes perus yksiväriset..

Riikka kirjoitti...

Mulla on vielä sitä keltaistakin työn alla...on se aika retro minunkin makuun. Tiedätkö miksi se velourin myynti loppuu? Onko siellä joustiksia kuviollisinakin pakalla?

Kielo kirjoitti...

Voi miten ihanan raikkaat värit housuissa!

Tiia kirjoitti...

Toi tähtikangas on kivaa :)

Mä kun kysyin Ek:sta niistä joustiksista, niin sanoivat ettei heille (helsingin itäkeskus) ole tulossa pakalle, trikoitakin tulee kuulemma useammin palalaariin ja velourit vähenee eikä lisää välttämättä tule, menekkiä on vaan ns. puku kankailla ja sisustuspuolella...

Riikka kirjoitti...

Tiia: Outoa tuo...kai täällä käsityöblogeissa vaan saa sen käsityksen, että kaikki ostaa vaan velouria ja joustista! Eihän kukaan osta niitä "pukukankaita"...mutta todellisuus on sitten toinen?
Verhomenekin kyllä uskonkin.

Riika kirjoitti...

Nuo joogapantsit on kyllä kivat.

Sani kirjoitti...

Tosi kivat housut tuli tost pinkist sunraysta :)

aeno kirjoitti...

Tuo malli on kyllä hyvä!

Itse taas juttelin tuossa torstaina EKn myyjän kanssa ja sanoi että velouria on tulossa, mutta eri laatua kuin mitä nyt myyvät. Ja kalliimpaa (puuvillan hinta jne.) kuin aiempi. Tosin sanoi myös ettei väreistä tiedä muuta kuin että aluksi perus, mustaa, harmaata, valkoista. Eli plääh sanon minä... Mutta on aika outoa että antavat noinkin vaihtelevaa tietoa (Unikuun kanssa ainakin käydään samassa kaupassa), vai sekoilikohan tämä myyjä sitten :/

TanttaRalla kirjoitti...

Oi, miten ihanaa tuo pinkki sunray, olisi kyllä omaan makuun kivempi kuin keltainen, mitä jo itseltä löytyykin. Mistäs tiskin alta sitä oikein myydään, kun en ole mistään kaupasta bongannut?

Novella kirjoitti...

Ompas kivan ja pirtsakan näköisiä housuja. Myös aiemman postauksen omppuhousut on aivan syötävän suloisia!

Tulin kiittämään paketista, joka saapui tänään perille. Ne pilvivelourhousut on aivan tosi ihanat (siis livenä kauniimmat kuin kuvassa) ja oikein sopivaa kokoa tytölleni. Kiitos paljon. :)

Riikka kirjoitti...

aeno:Täytyy varmaan meidän kaupoilla käydä tässä joskus kyselemässä, mitä täällä sanotaan!

Tanttaralla: Jana haki mulle suoraan lastenmetsolasta, varmaan oli vaan hetken myynnissä. En tiedä tarkemmin, mutta nettikaupoissa ei ole tosiaan tainnut olla.

Novella:Kiitos! Hyvä kun pääsivät käyttöön.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...