perjantai 4. helmikuuta 2011

Retro takkimekko

Lisää retro-ompeluksia. Tämän piti tosin valmistua jouluksi tytölle kyläilykäyttöön, mutta....se nyt vaan "seisoi" ompelupöydällä leikattuna. Sairasteltiin ja kyläilytkin vähän jäi...eipä ollut käyttökään tälle siis.

Ajattelin, että tämä on kovin jouluinen, mutta nyt kun sen tein valmiiksi ja tyttö on pitänyt, niin ei se nyt niin jouluinen olekaan! Pidetään lopputalvi hyvinkin!Kohdistin valkoisten raitojen mukaan leikatessa, jolloin taas sydämet ja omenat näyttää olevan vinksallaan.... No ne raidat ainakin on kohdillaan ;).

Kukas tietää tästä kankaasta? Onko se Tampellaa? Maksoin tästä paljon! Ja siksi en raaskinutkaan sitä käyttää....nyt kuitenkin yritän vähentää retrovarastoja ja tämäkin tuli leikeltyä. Vielä jäi pari palaa, vaikka kassin taskuiksi tms.Sain viimein tehtyä noita kokomerkkejäkin, ensimmäinen tässä takkimekossa.

5 kommenttia:

hoppu design kirjoitti...

Tosi kaunis tunika! Minulla on samaa kuosia, hiukan eri väreissä tosin. En valitettavasti löytänyt siitä mitään merkintöjä. Tampellallahan yleensä käsittääkseni on merkintä tekijästä?

Saara

Leena kirjoitti...

Miten teit kokomerkit?

ninnu /70-luku blogi kirjoitti...

Minäkään en ole toistaiseksi törmännyt missään vanhassa lehdessä kankaaseen, mutta kyllä veikkaan Tampellaa. Samaa kangasta itsellä myös eri värisenä. Ja Tampellan kankaita ei suinkaan ole "merkattu" kaikkia. Iso kasa minultakin löytyy Tampellaa joissa ei mitään merkintää valmistajasta ole.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kiva mekko! Harmi kun meillä ei tytöt tykkää retroilla.

Riikka kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja tiedoista! =)
Itselläkin on tosiaan Tampellaa, missä on selvät merkit. Olisko ne uudempaa ja näissä vanhemmissa ei olisi? Tiedän vaan, että tämän kankaan alkuperäinen omistaja oli joskus aikoinaan Tampellassa töissä...ja siksi epäilin. Ja parin mutkan kautta ostin sen itselleni =).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...