maanantai 7. helmikuuta 2011

Retro olkainmekkoja

Tämä eka on mummoni kirjailemasta pöytäliinasta pelastettu vielä tunikakäyttöön. Liinassa oli kahvitahraa ja reikiäkin, mutta juuri sain tälläisen siitä pelastettua. Saa nähdä kuinka kestää käytössä, kun oli jo aika hauras kangas. Vinonauhat tein itse pallopuuvillasta.Toinen mekko on pöytäliinasta, joka on ollut ensin vanhemmillani, sitten meillä ja nyt vielä mekoksi, kun ei niin pientä pöytää ole, että liinalle olisi käyttöä, vaikka kuosi on ihana.

Tähän lisäsin retropitsiä ja vaaleanpunaiset vinonauhat, että kelpaa neidille. Koko 122cm.Vimpassa mekossa on kaikki retroa. Helmassa polvekenauhaa ja edessä pitsiä. Mekkotehtaan mekoissa olen noita "etupitsejä" ihastellut ja sieltä siis idea niihin.

Tämä viimeinen meni shoppiin, koko 104cm.Tämä postaus sopiikin muuten myös maanantaihaasteeseen! Eli siihen osallistun taas samalla!

Ja huomenna arvotaan!

12 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kauniita mekkoja :)

Rva Kepponen kirjoitti...

Tuo ensimmäinen on sellainen jonka haluaisin itselleni! Täytyykin pitää silmät auki, jos vaikka jostain tulisi vastaan tosi iso pöytäliina. Ihana idea.

Tiia kirjoitti...

ihania mekkoja! meidän neiti ei pidä (harmi vain) noin tyttömäisistä vaatteista, nyt tällä hetkellä turkoosi ja vihreä väreinä on pop, mekot sentään alkoi kelpaamaan :D

Koo kirjoitti...

Ihania mekkoja, erityisesti tykkään tuosta ylimmästä.
Mullakin on jemmattuna vastaavia kirjottuja vanhoja pöytäliinoja, ajatuksena tehdä niitä joskus jotain vaatetta, en vaan ole raaskinut...

Erja kirjoitti...

Kauniita! Minä pidän eniten keskimmäisestä, vaaleanpunaiset olkaimet ovat herkulliset.

kiala kirjoitti...

Kauniita mekkoja ja hyviä ideoita!

Tupuna kirjoitti...

Minusta taas viimeinen on kaunein. Meilläkin (kuten Tiia kirjoitti) harmikseni tytön kanssa saa neuvotella, että laittaa mekon päälleen. Autoaiheet kelpaisi paremmin...

Linkitin sinut upouuteen blogiini, toivottavasti se on ok!

Sunna kirjoitti...

Oi mitä mekkoja, ihania! Tuo ensimmäinen on aivan suosikkini. Ottaisen sellaisen heti itsellenikin:)

Sani kirjoitti...

Toi ylin mekko on kyl kaikista vallottavin <3

Sannu kirjoitti...

Toi tunika on kyl äärettömän nätti. Mä vaan en ikuna raaskisi leikata huonokuntoisintakaan vanhaa pöytäliinaa, vaikkei siitä enää pöytäliinaksi olisikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Nättejä mekkoja :)

Riikka kirjoitti...

Oi kun paljon kommentteja, kiitos!

Sannu: Ai...tuli nyt melkein huono omatunto ;). Vaikka minä taas en tykkää, jos kaapissa on jotain mitä ei voi käyttää, joten nyt se on edes hetken käytössä taas =).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...