torstai 20. lokakuuta 2011

Sisukas Orava


Kerrankin nimi tuotteelle vain putkahti päähän ommellessa, eli nämä housut saivat nimekseen tuon Sisukas orava. Orava näyttää niin sisukkaalta tuon pähkinänsä (vai onko se tammenterho?) kanssa. Ja sisukas olin itsekin näitä aplikoidessa kerralla viidet. Aika monta pikkuosaa oli pöydällä, ennenkuin kaikki löysivät paikkansa, mutta mukavaa puuhaa oli.Nämä tein kauppaan, menivät vauhdilla osa jo kaupaksi, vielä jotain kokoa löytyy. 86/92cm kokoisia löytyy kahdet.


Kyselinkin jo tuolla Facessa, että miten haluaisitte, että muistan tykkääjiä? Ale, vai arvonta vai mitä? Nyt saa esittää ideoita. Muutenkin toivon, että täällä kommenteissa, tai facebookin sivulla kerrotte toiveita, ideoita, mitä vaan! Saadaan keskustelua aikaan ja siitä ne ideat lähtee. Ja mikä tärkeintä, ompelen sellaista mistä tykätään, enkä vain mistä itse tykkään.Te, jotka tykkäätte itse ommella (eli suurin osa varmaan täällä!), tätä vihreää velouria on minulla myynnissä. Tätä väriä me kutsutaan kavereiden kesken "Liukumäen vihreäksi", oli vanhassa pihassa tämän värinen mäki =D.

6 kommenttia:

TanttaRalla kirjoitti...

Onpa tosiaan sisukkaan näköisiä oravia :)Tosi hauskoja varsinkin noin sarjana!

NorppaStiina kirjoitti...

Tosi mainioita! :)

Anonyymi kirjoitti...

Sisukas olet sinäkin. Voi mikä upea tarmo päällä ja hienoja housuja.

setsu kirjoitti...

Onpa ihania! Jos ei olisi niin paljon jo kankaita odottamassa ompelua, ostaisin heti tuota vihreää velouria. Täytynee pitää mielessä ja toivoa, että sitä olisi vielä myöhemminkin :)

Saanko muuten kysyä, mistä hankit kangasmerkkisi? Olen aika tuore lukija blogissasi, niin en tiedä jos se jossain on jo lukenut. Tuntuu ettei oikein mistään löydy kivoja kangasmerkkejä, juurikin noita hieman lapsenomaisempia.

PikkuHoo kirjoitti...

Kivan vihreet housut ja hieno orava applikointi!

jossu kirjoitti...

Kylläpä onkin pirtsakan näköiset housut, kerrassan hienot! ja sisuka kyllä olet itsekin ollut kun näin monet samanlaiset sisukkaat oravat olet ommellut!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...