perjantai 7. lokakuuta 2011

Herttaista sydäntä


Tässä taas yksi sydänompelus eli haalarihousut. Kokona on 74/80cm, mutta asiakkaan antamilla mitoilla eli selkää on reippaasti pidennetty ja lahkeita lyhennetty. Jokainen lapsi on hieman erilainen!

Seliashoppiin tulee perusmalleja, mutta muistakaa, että aina voi tilata omin mitoin, jos tarve on! Samoin värejä tulee tätä ruskeaa, mutta jatkossa myös punaista ja vihreää sydänvelouria. Punaisesta ajattelin joulumekkoja, mutta tilaamalla saatte siitä mitä vaan haluatte!Tässäkin yksi toivesetti, joka ei oikeasti ole setti, menivät eri perheisiin. Mutta laitoin ne samaan kuvaan, kun minusta näytti tosi kivalle noin, että sydänmekon kanssa on legginsit. Tulee myös hieman edullisemmaksi näin legginseillä kuin polvipaikkahousuilla, vink.Nämäkin legginsit omin mitoin, koko 92cm, mutta lahjepituus huimasti pidempi eli hoikan neidin pöksyttimet.


Tällähetkellä suuri osa ajasta menee kaupan päivittämiseen ja sinne tuotteiden ompeluun ja tänne blogiin jää vähemmän esiteltävää. Pianhan se kauppa kuitenkin jo aukeaakin ja pääsette shoppailemaan ja minä pääsen enemmän ompeluhommiin, kivaa! Tänään voisi olla vuorossa mekkojen päivitys...tulossa retromekkoja sekä velourmekkoja....

10 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Tosi suloisia! Jaa onko johonkin tullut/tulossa myyntiin punaista sydänvelouria? Oih!

PikkuHoo kirjoitti...

Minusta tämä sydänvelour on jostain syystä tosi ihanaa. Ruskeata en ole tilannut monta kertaa kyllä meinasin mutta punaista ja vihreää taidan tilata pikinmiten :)

Hanna kirjoitti...

Tosi ihania! :)

Kristiina kirjoitti...

noi on niin ihastuttavat!

Katja kirjoitti...

Ihania jälleen kerran, nam!

hellu kirjoitti...

Ihania on :)

Paljonko pidät hintaa tommosille legginseille, koko 98/104?

Riikka kirjoitti...

Tiina: Ikasyrille, saa jo ennakkotilata ;).

hellu: Nettikaupassa tulevat olemaan 25€-27€.

Anonyymi kirjoitti...

Oikein söpösiä. Just tuolla blogissani päivittelin kun tekee mieli ommella vain pojalle, mutta iskiköhän nyt inspis.. Sydänvelouria on siis saatava!

Jenni kirjoitti...

Paljonkos hintaa tuolla sydänhupparilla? Tai jos settinä tilais leggareiden kanssa?

Riikka kirjoitti...

Niiden hintaa en olekaan vielä nettikauppaan saanut laskettua. Alvit lisään jokatapauksessa, joten jotain 70€ pintaan...legginseillä ilman aplikointeja voi olla vähemmän.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...