maanantai 10. lokakuuta 2011

Pupupäivä


Täällä alkoi ensiimäinen päiväkotipäivä hyvin, tyttö jäi hiljaisena, mutta reippaana tekemään palapeliä ja odottamaan aamupalaa.

Eilen valmistauduttiin tekemällä uusi paita ja siitä tyttö olikin innoissaan, tänään olisi pupupäivä ja saisi mennä päikkyyn pupupaita päällä! Saa nähdä mikä huuto tulee, jos tätit yrittävät vaihtaa tätä pois...Murukankaat Rosamatildasta. Yritin miehellekin selventää näiden kankaiden hienoutta ja laatua, mutta se ei  tainnut kamalasti kiinnostaa...minä tykkään näistä ihan tosissaan! Kuopus sai siis pupupaidan koossa 110/116 ja esikoinen rokkikissan koossa 146/152. Näin isossa koossa olikin jo tekemistä, että kankaan leveys riitti! Siksi toisessa kainalossa näkyy vähän hulpioreunaa, mutta se ei menoa haitanne, paidan tästä halusin niin se oli saatava!Tässä vielä aamulla puoli kasin aikaan napatut kuvat. Ilmeet oli väsyneet ja tytöt olikin heränneet jo ennen seiskaa, vaikka varsinkin pienin on aamuisin aika unikeko! No, helpotti minun hommaa, ettei tarvinnut pakottaa heräämään ekaan päivään.Esikoisellekin (7v) sain vielä tälläistä "uusretroa" menemään läpi, kun markkinoin tämän rokkikissana, mikä kankaan nimi oikeasti onkin! Tyttö vaan ei meinannut heti uskoa. Molemmilla on kivasti kasvunvaraa, mahtuu paidat ainakin koko talven.
Reilun tunnin päästä saankin jo hakea tytön päikystä ja samalla esikon koulusta ja pääsen kyselemään miten meni. Se hyvä puoli on aloittaa päiväkoti kolmevuotiaana, että lapsi osaa ehkä itsekin jotain kertoa päivästään. Tästä ei ole muuten tulossa päiväkoti-päiväkirja, ompeluksia jatkossakin!

Pikku kysymys loppuun! Onko joku velourväri mitä kaipaatte? Otan Seliashopin valikoimaan kankaita, veloureja aluksi ja juuri tälläviikolla mietin värejä. Mitä teille saisi olla? =)

7 kommenttia:

Aarre kirjoitti...

Värit ovat kyllä ihanan raikkaat. Upeat paidat.

Mia kirjoitti...

Hienoja paitoja! Blogissani on sinulle tunnustus! :)

Erja kirjoitti...

Hienot murupaidat! Meille olisi eniten käyttöä mustalla ja ruskealla veluurilla.

Jana kirjoitti...

Hienot paidat!! Viimeisessä kuvassa näkyy jotain tuttu :-) voisko olla??

Riikka kirjoitti...

Mia: Kiitos! =) Yritän palata siihen myöhemmin, nyt olis lasten nukutus vuorossa...

Erja: Kiitos ehdotuksista, ruskeaa tarvitaan aina meilläkin ;).

Jana: Jep =D, kokeilin huomaatko! Tyttö on ne ominut itselleen ihan täysin. Joka päivä koulussa niillä nykyään. Eli muillekin tiedoksi, viimeisen kuvan harmaat säärystimet on Janan neulomat, minulle alunperin. Mulla onkin nyt kesken tytölle uudet, että saisin omani takaisin ;).

Tupuna kirjoitti...

Ihanat paidat :) Kiertääkö sulla sivusaumat, kun laitoit kuvat suoraan? Tein just mekkoa Muruneuloksesta ja sitä oli aika piinallista leikata lankasuoraan.

Tarkoitatko että otat kangasta myyntiin? Pinkkiä velouria kuluu meillä :) Sekä tummanharmaata.

Riikka kirjoitti...

Tupuna: Kyllä se kankaan reuna kiersi, mutta kun pesin kankaan ennen leikkuuta ja suoristin reunan niin ommellessa kaikki ok =).
Joo, kankaita otan myyntiin. Kiitos väritoiveista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...