perjantai 28. lokakuuta 2011

Pari palaa pellavaa

Minullahan ompelu lähtee usein kankaasta, on kivempaa etsiä kankaaseen sopivaa mallia, kuin malliin sopivaa kangasta. Jälkimmäinen kun on paljon vaikeampaa!

Nämä pari palaa todella laadukasta (ja kallista) pellavaa olin ostanut eräältä sisustussuunnittelijalta, joka myi näytepaloja pois. Tämä on siis ihan sisustuskäytöön tarkoitettua ja varmasti sen vuoksi myös kestävää. Mutta mekkoon tämän ajattelin ja sopivan mallin osuesssa kohdalle (muokattu muotimuksu-lehdestä 4/04) sen tein.Kauan niistä paloista ei omille neideille olisi riittänytkään, nytkin vain kuopukselle koossa 104cm, eli joulun jälkeen on jo pieni. Jouluksi tämän nimittäin ajattelin, mutta en tiedä...onko tämä joulumekko vai vanhanajan kesämekko vai mikä? Ei ainakaan arkimekko, pellava on kova rypistymään, tahroja siitä on hankala poistaa poistamatta samalla värejä jne. Ja päällä kuulemma kutittaa! Eli aluspaidankin vaatii alleen.
Silti tykkään, erilainen malli, sain siihen retron rengasketjun ja mikä tärkeintä, taas on joku pala kaapista tuhottu! Malli on ihanan leveähelmainen, tyttö sanoi, tämä on kuin prilla (=prinsessa).

7 kommenttia:

glenni kirjoitti...

on upee, kangas tosiaan sopii malliin loistavasti!

Riikka kirjoitti...

Eli kuvat näkyvät nyt, hyvä hyvä!

Kiitos Glenni!

Erja kirjoitti...

Voi kun hieno!

Pintse kirjoitti...

Juu, nyt näkyy kuvat ja hieno on mekko! :)

Sarita kirjoitti...

Mä niin tykkään pellavasta! Varsinkin kesäisin se on mun suosikkimateriaali ja se rypistyminen kuuluu mun mielestä pellavan henkeen eli ei niin haittaa! Kivan näköinen mekko tuli!

Riikka kirjoitti...

Kiva,että kuvat taas toimii. Ei oo kuva, jos blogger tökkki =/.
Mekko meni kaappiin odottamaan joulua, tai muita juhlia. Kesäänkin sopisi, mutta taitaa sitten olla jo pieni, ainakin hihoista. Nehän voisi kyllä kesäksi tuunata lyhyiksi!

Kielo kirjoitti...

Ompas soma malli!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...