perjantai 14. lokakuuta 2011

Polarn o pyret look-alike


Otsikko siitä, että tätä ommellessa tuli jatkuvasti polarn o. pyretin vaatteet mieleen, onkos heillä joku tälläinen talojuttu? Taitaa olla.

Tämä on saman mallin setti, kuin edellinen. Ostin poikkeuksellisesti Interlockia ja piti tehdä "kalsareita" talveksi, mutta kangas riitti tälläkin kertaa myös paitaan, kun lisäsi yksiväriset hihat. Näyttää taas pyjamalle pelkästään...


...mutta farkkuhame tai -mekko pariksi niin jo menee päiväkäytössä. Käytäntö sitten osoittaa, kumpaan käyttöön tämä päätyy. Tähän kokeilin myös vastoin omia mieltymyksiä sinisiä resoreja ja hyvin ne sopii mielestäni, ei häiritse minua, vaikken sinisen ystävä olekaan erityisemmin.



Legginseissä otin interlockin venyvyyden huomioon ja tein normaalia pienemmällä kaavalla, vastaa kuitenkin sitä 110/116 cm ja tässä mallissa on nyt oikein kalsarilahkeensuut. Muuten ei kangas olisi riittänyt pituudesta enkä halunnut kuitenkaan resoreja laittaa. Nyt noita voi myös hyvin kääntää tai pitää suorana.

11 kommenttia:

glenni kirjoitti...

P.oP.:illa tosiaan on ollu joku samantyylinen kuvio, vaatteena sen huomaa :)
hauskat noista tuli, hyvin sopii farkkumekon kanssa :)

Malviina kirjoitti...

Kauniit ovat :)

Nunu kirjoitti...

Kivat on! Siniset resorit sopii hyvin, vaikka en itsekään sinisen ystävä ole.

Hanna kirjoitti...

Ihan jees kangas näin vaatteena! itse hieman epäröin nimittäin kun näin tätä ensi kertaa kaupassa! Muutaman päivän tietokone-tauon aikana täällä on vaikka taas ja mitä! ihanaa tuo norsukangas edellisessä, murut ihan loistavia ja apinahuppari hauska! :D

Sanna kirjoitti...

Mietin hetkisen liian kauan, raaskinko tilata tätä ja ilman jäin. :( Olis ollu kyl tosi kiva vaatteena, meil onkin se PO.P:n talokuvioinen paita...

Erja kirjoitti...

Tykkään!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Mä myös: TYKKÄÄN!

Mia kirjoitti...

Ei syttyttänyt mua kankaana, mutta vaatteena todella hieno! :) Tykkään kovasti! :)

Riikka kirjoitti...

Kiva kun tykkäätte! Tämä on kyllä ihanan tuntuinenkin eli varmaan mukava päällä. Kehtaanko vaan myöntääkään, ettei olla vielä edes sovitettu, kun ompelen jo uusia juttuja...sitä se Triteks käynti tekee ;).

Tiina kirjoitti...

Taas täytyy kadehtia ihan "ääneen" sitä Triteksiä.. miksei se voi asua täällä!! ;)

Riikka kirjoitti...

Sun täytyy Tiina tehdä joku kesäretki tänne! Vaikka Triteks on siitä harmillinen, ettei voi ikinä tietää mitä on ja mitä ei...mutta ensikertalaiselle siellä on varmasti liikaakin kaikkea ;).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...