perjantai 26. elokuuta 2011

Retrolätsä


Tein harjoituksia tällä kaavalla...tosin tämä ei ole tuo kaava, koska en osannut tulostaa tuota oikeassa koossa =/. Tein sitten oman muokkauksen kaavasta. Ensimmäinen versio on yläkuvassa keskellä (pupuvuorella) ja oikeassa reunassa alhaalla. Käytin harjoituskappaleeseen haalistuneimpia retrokankaita, että jos vaikka ei tule hyvä...ja ei tullut! Ensiksikin koko on iso...mahtuu omaan päähäni joten kokoon n.58. Meillä ei ole hatulle käyttöä eli vapaana olisi tämä "mallikappale", sopii naiselle tai miehellekin.

Seuraavaan pienensin reippaasti, muokkasin korvaläppiä ja lippa olikin jo alkuperäisessä oma lätsälippani. Nyt koko on n. 50-54. Takana on kuminauha ja mahtui meillä joka tytön päähän (ei kuitenkaan enää minun päähäni). Seuraavissa kuvissa hattu on 49cm pään omaavalla neidillä, vähän reilu hänelle. Tämäkin saa lähteä myyntiin, jos joku haluaa tälläisen tosi retron mallisen ja kuosisen hattusen syksyyn. Tässä on vuorikin tuota samaa retrokukkaa.Osaako joku neuvoa, miksi noiden kuvien päälle kirjoittamani teksti katoaa, kun siirrän kuvan blogiin? Picasassa noiden päällä lukee Selia, mutta ei enää täällä...outoa?

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Kivoja :)

Siirrätkö kuvat picasan kautta suoraan vai lataat bloggerin kautta koneelta? Jos jälkimmäinen, niin kuvat pitää myös tallentaa levylle, muuten ne muutokset on voimassa vain siellä picasan sisällä.

Riikka kirjoitti...

Kiitti! Yritän...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...