tiistai 9. elokuuta 2011

Retropalloja -setti

Uusimmassa Ottobressa oli hauskojen housujen kaava ja pakkohan niitä oli kokeilla, kun en ole tuollaisia ennen tehnyt. Ennkoin ja tein koon 104cm pidennettynä ja kokolapuksi 110/116cm, arvasin, että kaava on (taas) reilu.


Ohjeessa lahjeosa oli trikoota, mutta näissä sekin on velouria. Raitavelour on jofotexin, pallovelour Mjuka Tygerin.Lehdessä oli noiden housujen parina tunika ja tein sellaisen, mutta en sillä lehden kaavalla. Minusta siinä oli liian iso pääntie. Tämä on tehty samalla kaavalla, kuin teen sydänsettejä. Huppu vain pois ja pyörylätaskut lisäksi. Näköjään olen kuvaillut omia varpaitani =D. Pirteä päiväkotisetti tämäkin.

Oli hankalat taskut, mutta sainpa ne parin purkukerran jälkeen onnistumaan, kannattaa tosiaan tukea koko taskun taustapuoli miehustaan ommellessa (niin kuin ottobren ohje neuvookin.)
11 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Ihana setti! Tuosta kyllä tulee hyvälle mielelle:)

Onko nuo taskut ihan kokoympyrät? Jos on, niin suostuiko sun Janome ompelemaan sen resorikanttauksen saumakohdan yli tekemättä hyppytikkiä? Yritin tuollaisia taskuja housuihin, eikä millään onnistunut...

glenni kirjoitti...

ihanan pirtsakka setti!

TanttaRalla kirjoitti...

Tosiaankin kivan pirtsakka setti! Mullakin olisi tuota pallovelouria odottelemassa inspistä. En ole vielä saanut päätetyksi, onko se oikein meidän kangasta ;)

Ompsinpompsin kirjoitti...

Hauska setti! (ja voi mikä 'ylläri' että OB:n kaava on taas reilu! Niin ja samaa katoin mäkin että liian avara pääntie siinä tunikassa..)

Nuksu kirjoitti...

Onpas kivan malliset housut, hauska kangasyhdistelmä :)

Tiina kirjoitti...

Ihanasti väriä syksyyn!!

NorppaStiina kirjoitti...

Ihanan iloinen setti! Noita housuja vähän ihmettelin jo lehdessä. Jotenkin ne ei miellytä mun silmää. Voisitko laittaa sovituskuvia?
Piirsin tuon tunikan ja kankaat makaa tuossa lattialla odottamassa... Taskuja en edes uskalla lähteä kokeilemaan.

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Ompas todella pirteän värinen ja kiva setti..mullakin pari retropallo kangasta oottelee...nyt kyllä kävi tekee mieli tuota keltastakin...Tosi kivat taskut!

Sani kirjoitti...

Ihanan pirtsakka :)
Sovituskuva olis tosi kiva nähdä ;)

Erja kirjoitti...

Sopii tuo kangas kivasti tuohon kaavaan. Ihanan pirteä!

Riikka kirjoitti...

Ilona: Uups, unohtunut tänne vastata...eli kyllä janome ompelee sen alkukohdan yli ihan ok. Sitten mekkoon kiinnitin ompelukoneella, suoraompeleella.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...