keskiviikko 10. elokuuta 2011

Syyspäivitys

Alkoi harmittaa, että kesä loppuu pian ja ihanat lierihatut on taas poissa käytöstä....siitä se idea sitten lähti. Vuoritettu lierihattu tuulenpitävästä ja vähän ehkä vettäkin hylkivästä ulkoilukankaasta.


Kangas oli jo pitkään odotellut kaapissa, joten en muista mistä sen olen ostanut. Vuorikangas retropuuvillaa.Ihan hyvä ja käyttökelpoinen siitä tuli!Tänään sitten alkoi koulut ja eskarit. Meillä esikoinen meni ekaluokalle ja keskimmäinen eskariin. Eskarissa ulkohousut on pakolliset ja samasta ulkoilukankaasta valmistui nämä.Kaavana Ottobren neat beat, hoikan neidin housumalli ja koska meidän neiti ei housuja suostu pitämään, niin yritin ainakin kovasti, että nämä kelpaisi. Laitoin polviin sydämet:Mutta ei, reissuvihossa oli viesti, että itku oli tullut housujen vuoksi =/. Taitaa vaan värikin olla ihan väärä...eikä prinsessa housuja halua vaikka ne olisi vaaleanpunaiset (huomenna kokeillaan niitä...)Tykkään itse housukaavasta, kuminauha on takana ja edestä housu on "suora", alavaralla huoliteltu. Lahkeisiin lisäsin kuminauhan, alkuperäisestä mallista poiketen. Taidan kuitenkin vielä tehdä näille jotain, että pääsevät käyttöön, lyhennän vaikka kuopuksen housuiksi, hänelle tuo lierihattukin tuli....Olipas päivä vienteineen ja hakuineen ja kiukkuineen...huomenna uusiksi vielä aikaisemman herätyksen kera, joten nyt ajoissa nukkumaan.

4 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Hyvännäköiset housut ja hattu. Ei kai näillä ilmoilla vielä ulkohousuja tarvitse? Ei meidän eskarissa ollut kenelläkään...

Koo kirjoitti...

Kiva hattu.
Mä olen tehnyt samalla Neat Beat -kaavalla tytölle velourista ja joustiksesta housuja ja tyttö on tykännyt mallista tosi paljon. Tykkää erityisesti siitä, ettei edessä ole kuminauhaa painamassa mahaan. =)

Riikka kirjoitti...

Erja: Täällä on pakolliset, jopa +25 asteella....Isoimmalta kyselin, niin ei kuulemma kellään ollut enää ekaluokalla, mutta eskarissa on pakko. No tänään uus yritys ja onhan niihin hyvä heti totutella, ettei talvella oo vaikeaa ;).

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos lakki-ideasta! Mullakin olisi kivoja lierihattuideoita, mutta kohta kyllä tarvitaan lämmintä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...