maanantai 8. elokuuta 2011

Kierrätysmekko ja neulojat, huomio!


Tämä retromekko on moninkertaista kierrätystä, ensin tyynyliinana viidellä lapsella ja nyt lopulta mekoksi. Helma toisesta retrokankaasta, että saatiin tarpeeksi pituutta. Pupukangas on vaan sellainen ikiklassikko, senkin perusteella mitä siitä maksetaan käytettynäkin kankaana! Itsellä on tuolla ruskeitakin junior-lakanoita, mutta en tiedä raaskinko niitä leikellä. Tämän keltaisen raaski, kun se oli pariton tyynyliina.Kamalassa tuulessa kuvasin sunnuntaina tämän ulkona, niin on vähän kurttuisen näköinen.

Tämänkin ompelu lähti kangaskaapin siivoamisesta, muita lakanoita meni huutikseen ja tämä päätyi ompeluun ja leikkelin sen sitten heti mekoksi, ettei jää vain ajatukseksi. Mekon koko 110/116cm.Tämänkin virkatun korin viimein sain pääteltyä.Sinne meni jämälankoja asumaan. Toivottavasti pääsevät käyttöön ja siitä pääsenkin siihen seuraavaan asiaani.

Kun minulla on noita jämälankoja, mutta ei aikaa/intoa/taitoa tehdä esikoiselle kivoja sukkia talveksi, niin olisiko siellä lukijoissa ketään, ketä innostaisi näistä tehdä yhdet tai kahdet 37/38 koon villasukat?Jos, niin ilmoittele itsestäsi sähköpostilla! Voisin lähettää langat ja saisin sukat. Voin maksaa tai tehdään vaihtarit, jos vaikka shopissa on jotain teille?

4 kommenttia:

glenni kirjoitti...

ihana pupumekko - aivan ihana <3

TanttaRalla kirjoitti...

Voi miten suloinen pupukangas, ihana mekko :)

Satu kirjoitti...

Moi! Laitoin sulle kuvia sähköpostiin siitä pöydästä :)

Carovarium kirjoitti...

tuo pupukangas on niin ihanaa! enää ei tuollaista tehdä :( kaunis mekko tuli, ei voi muuta sanoa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...