sunnuntai 21. elokuuta 2011

Tiedotuksia

Tulipas virallinen otsikko...monta asiaa on ollut mielessä ja kokoan niitä nyt tähän parhaani mukaan...

-Sydänvelouria on jälleen varastossa, jos on tarvetta syksyn/talven sisävaatteelle.

-Blogiin on tulossa arvontaa, palkintona varmaankin rusettipipo tai pojalle sopiva vastaava. Kyselen siinä samalla teiltä mielipiteitä/ideoita, joten "varautukaa" =D, jos siihen nyt tarvitsee tai voi varautua. Tähän voi kommentoida, jos on mielessä joku muu, mitä toivoo palkinnoksi. Viimeksi vaan toivottiin tuota rusettipipoa, niin ajattelin sen nyt syksyllä olevan sopiva palkinto.

-Huuto.netissä on yksi selia-paketti juuri myynnissä, löytyy tästä klikkaamalla.
Paljon muutakin siellä on, mutta tuo uusimpana.Kuvassa on betonista tehdyt raparperinlehdet. Eka kerta, kun toivon ruohojen kasvavan, nimittäin tuohon ympärille. Kuopat oli reilut ja alle laitettiin hiekkaa ja nyt se hiekka vielä näkyy reunoilta. Ehkä se korjaantuu ensi kesään mennessä, kun ruohot valtaa hiekka-alueen. Neljä näitä tein ja yksi halkesi, mutta pieni "koiranulkoilutuspolku" saatiin aikaan ja lehdet vievät lenkkipolulle =).

Edit vuonna 2016. Laatat edelleen ehjiä =)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitenhän noille raparperilehdille käy talvella? Mielessäni oon arponu liuskekivi- ja raparperipolun välillä liiterille, mutta arveluttaa miten lehdet kestää pakkasta.

Nipsutin kirjoitti...

Hieno polku. =) Minä valoin kesällä hiukan pienempiä lehtiä. Odottavat vielä sopivaa sijoituspaikkaa. =)

Hiipu kirjoitti...

Oi, ollaan oltu betonileipureita melkein samanaikaisesti :)

Tollasia lehtilaattoja olen ajatellut potagerin käytävälle, mutta ne meidän betonisäkit hupenivat yhteen isoon kakkuun. Ehkä joskus myöhemmin sitten.

Muakin kiinnostaa tuo talvenkestävyys - laitoitteko noihin rautaa mukaan vai onko ne kokonaan betonia?

NorppaStiina kirjoitti...

Aivan ihania nuo betonilehdet. :)

Hanna kirjoitti...

Tuon huutonet-pakettisi innoittamana haluan antaa sinulle tällaisen tunnustuksen! : Siitä taitaa olla jo reilu vuosi aikaa kun menin jostain syystä huutonettiin. Jotain muuta olin sieltä etsimässä, mutta eksyin myös lastenvaateosastolle ja myymääsi lastenvaatepakettia aloin huudella. Sitä en ikinä saanut, mutta paketin Selia-merkkiset vaatteet alkoivat kiinnostaa niin, että tuli googletettua nimi ja näin löysin tieni blogiisi (ja tätä kautta moneen muuhunkin hienoon käsityöblogiin.) Vaikka oma ammattitaitoni löytyykin kasvitieteen ja ravitsemuksen puolelta, niin tämänhetkinen kotiäitiys on mahdollistanut ”siipien kokeilun” myös käsitöiden harrastamisen saralla. Ja mainiona terapiamuotona tuo on toiminutkin! :) Eli kiitos tästä inspiraation ja innoituksen antamisesta! Voin kuvitella, että olet samaa jakanut monelle muullekin lukijallesi! t. Hanna pompannappi-blogista! ;-)

ja ps.raparperilaattojen pitäisi kyllä kestää talven yli!

Riikka kirjoitti...

Sanna: Saa nähdä...jos eivät kestä niin ensi kesänä on kuoppien täyttämistäja nurmikon istutusta takasin noihin kohtiin =O. Liuskekivet ainakin kestää eli jos on pitkä polku niin ne on varmaan hyvä vaihtoehto.

Hiipu: Niinpä oltiin, sulla olikin ihana lintuallas livekuvineen, aivan ihana kun blogi "heräsi henkiin".
Me alettiin valaa noita lehtiä ja meillä PITI olla verkkoa ja sitä ei sitten ollutkaan, ei edes naapureilla joten ei auttanut kuin tehdä ilman. Yhdestä betonisäkistä sai neljä lehten kun vahvoja tehtiin.

Hanna: Onpa ihana kuulla, lähden heti katsomaan blogiasi...

Anonyymi kirjoitti...

Meillä oli noita raparperilaattoja. Osa kesti talven ja osa meni halki. Pienet eivät joutuneet niin kovalle rasitukselle ja pysyivät ehjinä.
Tänä vuonna kokeilin ja valoin metalliverkon päälle - saa nähdä onko parempi versio tämä.
*mk*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...