tiistai 23. elokuuta 2011

Tickettiin pipot


Yritin etsiä tähän sitä haalarin kuvaa, mihin pipoa olin tekemässä, mutta en löytänyt. Sellainen Ticket to heavenin välikausihaalari, jossa on kahta eri lilaa.

Pipoja on kaksi, koska ensimmäisestä sain aikaan liian pienen =O. Se on vailla kotia, koko 44/46. Lisään sen Shoppiin.

Molemmat pipot on valkoista joustofroteeta kaksinkertaisen, kukka velouria.6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kivat on!

Meidän eskarilainen on kulkenut kaksi kevättä ja nyt toista syksyä tuolla ticketin vaalpun+punakukkaisella takilla ja juurikin olen miettinyt siihen trikoisen normipipon tekemistä ja aplikoinnin harjoittelua samalla kuviolla..

Ja koska en kovin merkkitietoinen tunnu olevan, olen ostanut sen takin erittäin hyväkuntoisena kirpparilta hintaan 4e. Myöhemmin sisareni vaan kommentoi, että olet sitten hieman enemmän sijoittanut tytön takkiin! Hölmönä katsoin ja kysyin, että onko 4e liikaa? ;)

Hanna kirjoitti...

Ja edelliseen lisäyksenä, etten tosiaan tiennyt takin olevan ns. merkkituote.. ;)

kewa kirjoitti...

Upeat taas! Huomasin Tosimummo blogin kautta että Sun Bernina koneessa on korjattu alasyöttäjä ja takuusen meni. Mikä siinä oli vikana?

Riikka kirjoitti...

Hanna; Meillä on tiedetty niiden arvo ja on ne kyllä hyviäkin ;). Tosi hyvän löydön olet siis tehnyt.

Kewa: Syöttäjä hajosi vaan kokonaa, ei enää syöttänyt ollenkaan ja joku jousi siinä oli pamahtanut. Myyjä kertoi, että oli ihan ensimmäinen kerta, kun tälläistä tapahtui, eli ei mikään mallivika ollut.

kewa kirjoitti...

Kiitokset Riikka, minulle tuntuu että jotain minun alasyöttäjässä 'kulunut', ei liiku niin kuten enne, onneksi ei ole pamahtanut!

Riikka kirjoitti...

Kewa: Ootko putsannut? Jos on vaan nukkaa välissä, tai joku langanpätkä?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...