keskiviikko 24. elokuuta 2011

Alelöydön tuunaus

Löysin alesta polvihousut kokoa 130cm, poikien puolelta, hintaa 1€ ja ovat suomalaista työtä, eli piti ne mukaan ottaa, jo kivan värinkin takia. Tiesin heti, et tuollaisina meillä ei niitä pidetä, vaikka esikoiselle olisivat sopineetkin.

Saumat auki, kumppari pois ja lyhennys sille. Alkuperäisestä jäi vain taskut. Nyt nämä on 110/116cm yogapantsit ja nyt varmasti pääsevät käyttöön...tosin huomasin, ettei meillä ole mitään väreihin sopivaa yläosaa...Edit.Lisäsin sovituskuvakollaasin

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Oi, niistä tuli tosi somat!! Ei muuta kuin yläosaa ompelemaan.. ;)

Erja kirjoitti...

Wau, hieno tuunaus!

NannaRuu kirjoitti...

Kivannäköiset housut! Meillä myös nuo yogapantsit ovat tytön suosiossa. Itsellekin houkuttaisi ommella sellaiset, vaikka ihan vain kotihousuiksi pehmeästä velourista. =) Kiva on ollut seurata blogiasi muutenkin. =)

Sannu kirjoitti...

No just, enpä olisi ite keksiny. Nyt tuli tarve lähteä aleostoksille polvihousuja metsästään, että voisi tehdä niistä yogapantseja! Loistoidea ja mahtavat pöksyt!

NorppaStiina kirjoitti...

Kivat housut! Loistava tuunaus. Mutta sähän ompelet näppäränä tyttönä pikapika jonkin yläosan. Ja heti saa syynkin tilata jotain kivaa kangasta, jos sellaista ei löydy valmiiksi kaapista. ;)

Niinu kirjoitti...

Loistoidea! Ei muuta kuin katselemaan kauppojen alerekkejä, niin ja kirpputoreja, uusin silmin:) Ei taida haitata "joutua" ompelemaan noihin vielä jokin kiva yläosa?! Kadehdin täällä kovasti tekemiäsi hihattomia paitoja; meillä niitä käytetään kovasti ja kauppojen valikoimat on mitä sattuu...

PikkuHoo kirjoitti...

Tykkään, tosi onnistunut tuunaus. Mulla on ollut ompelulistalla jo pitkään tuon tyyppiset housut. Ovat minusta hauskat.

Riikka kirjoitti...

Hei kiitos kaikille inspiraatiosta, eilen illalla nämä housut saivat yläosansa ;). Postailen sitä tänään...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...