maanantai 22. elokuuta 2011

Aluspaitoja viileille keleille

Ottobren tulostettava nettikaava sai kehuja ja minäkin kokeilin. Koot ei tosin yltänyt oman esikoisen 140cm asti, joten sarjoin kaavan isommaksi.


Isommat kokoa 140cm ja pienemmät 110cm. Nyt tuli mieleen, että eihän näitä ole edes sovitettu päälle, tein ja näyttivät ainakin hyvän malliselle ja nyt ne on jo kaapissa odottelemassa talven kylmiä ilmoja.Palapelitrikoo on Mjukatygerin, siilitrikoo on Nansoa ja pienempään paitaan jäi vähän värivirheitäkin.Tämän pöllön taas olin ostanut yhtä kesämekkoa varten ja tämä olikin pinnaltaan tälläistä "urheilukerrastokangasta", joten sekin pääsi aluspaidoiksi.


Nämä tuli nopeaan valmiiksi, kun koneessa oli sattumalta oikeanväriset langat ja kaikki pystyi kanttaamaan mustalla resorilla.
Palapelistä sain vielä yhdet caprilegginsit, taitavat joutua odottelemaan ensi kesää. Loppuviikoksi luvattiin kyllä vielä lämmintä, kivaa!


5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kiitos aluspaitakaavalinkistä ja mukava kun olit käväissyt blogissani! :) tervetuloa uudellen!

Tiina kirjoitti...

Voi tuota Nanson siilikangasta!!! <3 Milloinkahan viimein koittaisi se ihana arkipäivä jolloin olisin Tampereella liikkeellä samaan aikaan kun Triteks pitää oviaan avoinna.. =)

Kirsi kirjoitti...

Aivan mielettömän ihania paitoja. Mutta en ymmärrä miksi mä en löydä niitä kaavoja, tuon linkin takaa löytyy vain aplikointikuvia yms. En tajua. Samoin mulle on käyny aiemminkin kun joltain sivuilta meni suora linkki kypärämyssyn ottobren ilmaiskaavaan ja kun sen linkin kadotin niin en ole löytänyt vaikka kuinka olen etsinyt... Enkö vain osaa?

Kirsi kirjoitti...

No niin, olisi aiemmin pitänyt kysyä kun nyt löysin... Eli en vain osannut tai sitten yksi päivitys koneelle auttoi. =)

Riikka kirjoitti...

Hanna: Varmasti tulen uudelleenkin!

Tiina: Heillä on tosiaan sellaiset aukiolot, että meno pitää oikein suunnitella. Viikonloput kiinni jne =/. Ja aina kun minä menen niin ei ole niitä "herkkupaloja", aina on just loppunut...

Kirsi: Hyvä kun löysit, en saanut linkitettyä suoraan kaavaan, joten se oli siihen kaavoja-sivulle ja siitä pitää vähän klikkailla, että oikea kaava löytyy =).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...