perjantai 19. elokuuta 2011

Mekkoneidin housuongelmaa


Tytöllä alkoi esikoulu ja vasta ensimmäisenä liikuntapäivänä heräsin siihen, että tyttö ei omista housuja liikuntatunnille. Hän ei ole siis kohta neljään vuoteen pitänyt housuja ja ei siis enää edes omista sellaisia (legginsejä, välikausi- ja toppahousuja lukuuottamatta).Kävin läpi isosiskon vanhat (myyty!) ja ei löytynyt, joten ei edes yksiäkään velourhousuja löytynyt liikuntatunnille. Ekan ulkoliikunnan tyttö siis oli pakotettu pitämään vedenpitäviä välikausihousuja ja ope kyllä jälkikäteen kertoi, että tyttö oli ollut vähän ihmeissään niiden kanssa =O.Saman päivän iltana ajoin erään ompelimon loppuunmyyntiin ja siellähän oli verkkarikangasta! Tyttö hyväksyi värin ja ilmoitti perään "En pidä housuja". Ostin kankaan kuitenkin ja ajatuksena oli tehdä mekkohousut...No kuvista jo näitte, että ei tullut mekkoa näihin housuihin. Neat beat, hoikan tytön kaava käyttöön ja lisäsin taskut, pupumerkin, heijastinta sekä polvipaikat. Olisin halunnut sellaiset pussittavat polvipaikat, mutta en uskaltanut laittaa, ettei näytä yhtään poikamaiselle.Kelpasi ainakin kokeiluun, joten ensi viikon ulkoliikunta on pelastettu vaatteiden osalta. Kotona tosin harmitti, että miksen samantien ostanut kangasta verkkatakkiin...mut onhan noita takkeja kai muutenkin ja nyt lämpimillä riittää ihan paita.
Tuo kangas oli kyllä ihanan paksua ja laadukasta!

6 kommenttia:

Nunu kirjoitti...

Kivan tyttömäiset verkkarit. Meillä kanssa eskarilaisen kanssa ollut vääntöä kun vain hameet kelpaisi. Onneksi suostuu pakon edessä vetämään ulkohousut siihen päälle, mutta nää vaihtelevat lämpötilat hankaloittaa sitä kun on sitten helposti liikaa päällä.

Millamari kirjoitti...

On tosi hienot!!

Anonyymi kirjoitti...

Minun pitäisi kans ommella ekaluokkalaiselle verkkarit liikuntatunnille. Velourhousuja kyllä löytyy, mutta kostealla kelillä tuo verkkakangas tuntuisi jotenkin paremmalta.

anpali kirjoitti...

Ja se edellinen anonyymi olin minä.

Erja kirjoitti...

On niin kauniit verkkarit, aivan ihanat!

Sani kirjoitti...

Onpas ihanat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...