perjantai 12. elokuuta 2011

Langasta kipu-apua?


Tälläinen lankavyyhti, peräisin käsityömessuilta, muistaakseni jo useamman vuoden takaa. Nyt löytyi säärystinohje, ja aloin niitä tekemään kesälomareissulla. Oli vaan niin paljon ohjelmaa reissulla, etten ehtinyt kuin pari riviä neuloa ja säärystin alkoi näyttää ihan liian isolta.


Kotona päätin, että se säärystimen alku onkin poolokaulus ja jatkoin sitten alaspäin neulomista ja leventämistä tarkoituksena tehdä paita.Hihoihin ei lankaa riittänyt, mutta koristeeksi virkkailin vielä kukkia ja valmistui tälläinen neuleliivi, koko n. 110cm. On kyllä tosi venyvä, kun on joustinneuleinen kokonaan.Helmaan virkkasin kiinteitä silmukoita, ettei veny ihan mahdottomasti käytössä lisää.Tämän verran jäi "kipu-apu" lankaa. Tuo yksi vyyhti oli maksanut 17€ ja siinä luvataan sen auttavan esim. kasvu- ja reumakipuihin. Siksi tästä oli tarkoitus tulla kasvukipusäärystimet. No nyt tuli sitten "kurkkukipupoolo" =D. Onko kenelläkään kokemusta, voiko lanka auttaa kipuihin? Ainakinhan se lämmittää, materiaali on silkkivillaa.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä villa auttaa kipuihin,mm.omakohtaista kokemusta hammassärystä,kun painoi villaista kaulaliinaa poskea vasten,se auttoi.

tanja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...