torstai 25. elokuuta 2011

Yläosa edellisiin...

Eli ne eilen postatut housut tarvitsivat sen yläsan ja sain teiltä kommentoijilta niin hyvän inspiksen sen yläosan ompeluun, että se piti sitten tehdä heti eilen illalla. Ulkonakin oli hyvä ilma, mutta ehdin ompelun (ja kuvauksen) jälkeen vielä lapioimaan hiekkikselle uudet hiekat =).

Mutta asiaan...teki mieli selailla noita nettikangaskauppoja ja sain vihjeen esim. sellaisesta kankaasta kuin "papukaijat paratiisissa" ja siinä olikin juuri oikea värisävy! Mutta olin järkevä tai nuuka tai miten sen ottaa ja katsoin oman kangaskaapin läpi.

Kuvassa vastaus:Pupupaitaa aloin tekemään, vaikka tyttö sanoi: En tykkää! Itsestäkin paita näytti tylsälle, joten kesken ompelun aloin lisäämään siihen napitushalkiota. Siihen kam-nepit, niitä kun sattui olemaan oikeassa värissä.

Porkkanoiden väri on housujen kanssa sama, mutta resori on vähän räikeämpää oranssia.Paita on myös vähän reilu kuopukselle, joten kaavailin sitä tänään isosiskolle koulupaidaksi tämän (tai jomman kumman noista) farkkuhameen kanssa. Hänkin tosin sanoi, ettei pidä sinistä....

Innostuin tekemään noita kuvakollaaseja, saan teille useampia kuvia vähemmällä lataamisella. Kuvat kannattaa klikata isommaksi niin näkee paremmin. Lisäsin myös housupostaukseen sovituskuvia.

Huom! Meillä kun tyttö pitää vain mekkoja niin sukkiksista on aina pulaa, varsinkin oikean värisistä! Muistelen, että on joku nettikauppa, josta saa mitä vaan (lähes) väriä tilattua. Muistanko oikein ja mikä kauppa se on? Auttakaas mistä saa siis sukkiksia 122-140cm koossa ja yksivärisiä mieluiten...oranssia, keltaista, ruskeaa, vihreää....??

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lasten metsolasta ainakin saa noita yksivärisiä sukkiksia ; )
T:M

NannaRuu kirjoitti...

Samaa olin tulossa kommentoimaan kuin jo edellä olikin, eli Lasten Metsolasta. Sieltä juuri tilasin keltaiset. =)

Hanna kirjoitti...

Mukava paita! :)

Olen hakenut jo pari vuotta neitosen sukkahousut Haloselta, siellä on erittäin laaja valikoima eri värisiä ja sävyisiä sukkiksia ja hinta 3,99 tms.. kestävät käytössä ihan samalla tavalla kuin muutkin, vaikka ovat noin edullisia.

Kirsi kirjoitti...

Ihana tuo paita. Oranssit kanttaukset tuovat tosi kivaa piristystä tuohon muutenkin ihanaan kankaaseen =)

glenni kirjoitti...

tein ite samaisesta kankaasta tällä viikolla mein Neidille kans puseron ja Neiti oli ihan innoissaan ("kato pupu"), eli puput (ja muut eläimet + autot + .... :)) menee meillä just nyt läpi :)
hyvin sopii paita kyllä noihin housuihin!

Ompsinpompsin kirjoitti...

Toi pupupaitahan on ihan kuin 'nenä päähän' noiden tuunattujen housujen kanssa. ;-)

H&M:llä on nyt ainakin keltaisia & oransseja sukkiksia MUTTA olivat nyt sitä mallia jossa ei ole sitä kantavahviketta eli pelkkää putkea..hmm..(keltaiset meille kotiutui)

Riikka kirjoitti...

Kiitos sukkisvinkeistä. H&M ja metsola sukkikset meillä jo on, Halonen vinkki oli uusi...koskahan pääsisi käymään...?
Edelleen toivon vinkkiä siitä nettikaupasta, mun mielestä sellainen jossain oli, ei välttämättä ollut ollenkaan suomalainen.

Caorann kirjoitti...

Kivasti kyllä sopii tämä paita niihin oransseihin housuihin!

Erja kirjoitti...

Onpas onnistunut kangasvalinta paitaan. Ja hienoja kollaaseja!

Riikka kirjoitti...

Kiitos!
Erja: Kiitos vaan avusta ;) ja kyllä se keskimmäinen huoli tämän tänään päälleen. Hihat oli jo vähän lyhyet eli jäi kertapitoon hänellä ja pesun jälkeen saa pienin tämän omakseen =D.

PikkuHoo kirjoitti...

Siitähän tuli kiva settikokonaisuus :)

Jonna kirjoitti...

tosi kivannäköinen pupupaita ja housut :)
Hmm täytyypäs itselläkin kipaista Halosella katsastamassa sukkusvalikoima, kitos vinkistä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...