keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Hattupostaus ja huutista, kankaita!

Kerronpa alkuun sen huuto.net asian. Lisäsin sinne kankaita, millään kun ei ehdi kaikkea ommella. Paketissa on paljon trikookangasta, käykääs katsomassa.


Sitten tehtyihin hattuihin, lätsiä taas enimmäkseen. Tuo ensimmäinen on ihanan raikas, olen päässyt sitä ihastelemaan käyttäjän päässäkin. Samaa kangasta vihreä olisi edelleen myynnissä, käytettynä koossa 1-3v. Saa kysellä!Vaaleanpunainen lätsä, tuota kangasta kutsun "tatuoiduksi", siinä on hempeää kuviota joka ei noin kuvassa hyvin erotu.Oman tytön lierihattu, johon ei meinannut millään riittää kangasta. Mutta täytyi se tehdä...kuvasta ei näy, mutta siihen on yhdistelty esim. pallopuuvillaa lierin alaosaan ja korvaläppiin.Toinenkin tatuoitu...


Ja tälläinen uusretrolätsä, kangas ei ole aitoa retroa, mutta sen näköistä.Nämä kolme on isommille pojille, kokona teini.Toinen uusretro ja vimppa lätsä tuosta oranssista kankaasta. On ollut suosittua ja ihanaa se onkin.Ja jotta ei tarvitse vain katsella näitä vaan saa ostaakin niin shoppiin meni tämä viimeinen naisten kokoa oleva unikkolätsä. Löytyy täältä!

2 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Superihana tuo ekan kuvan punainen lätsä! Myös oranssi lätsä on kaunis! Mulla oli joskus iso palanen tuota vihreää "retro" neliötä, myin joskus pois, kun en ikinä ehdi tekemään mistään mitään ;)

Lisa kirjoitti...

Myös mun silmääni otti tuo punainen lakki! Ihana kangas ja nätti lopputulos! :) Kiva, että sulla riittää näitä myyntiinkin asti.

Mukavaa päivää ja ompeluintoa!

Terkuin Lisa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...