torstai 21. heinäkuuta 2011

Tuunailua ja huutista

Huutikseen on nyt lisätty iso paketillinen vaatetta, koossa 98/104cm, löytyy täältä.
Lisäsin myös meille turhiksi käyneet harkkahousut, tänne. Ja paljon muutakin siellä on kohteissani, toppaakin jo tulevaan talveen.

Sitten kuviin...Titi-nallen talossa käytiin Ikaalisissa ja samalla Euroopan suurimmalla kirpputorilla. Oli kyllä omaan makuun ja kolmen lapsen kanssa liikkuessa jo liian suuri! Mutta sieltä löytyi Tutan retrosarjaa aikuisten t-paita (2,50€). Silloin kun tämä oli myynnissä Tutalla teki mieli ostaa, mutta sitten se jäi, kun oli niin poikamainen ja ostin silloin niitä tyttökuoseja. Nyt kuitenkin teeppari mukaan ja mekoksi.


Kanttaus ruskealla. Tämän piti olla ihan kesämekko, mutta päätyi jo yöpaidaksi =D.


Tämän seuraavan H&M paidan olin hylännyt jo esikoisen käytön jälkeen, sen ekan retroinnostuksen mentyä ohi ja tämä oli viety mummolaan varapaidaksi. Nyt ihastuin taas tuohon retroväritykseen ja nappasin sen tuunattavaksi. (Yksi kaveri jo näki mun touhut ja sanoi: "Roskiin!", mut enpä laittanut =D).Edessä oleva tahra piti peittää ja siihen päälle aplikoin ankan, joka näytti kovin yksinäiseltä, joten se sai paljon nappeja koristeekseen/siivekseen. Saipa taas nappivarastojakin tyhjennettyä noista pikkunapeista. Paita pääsee ensi talvena kuopuksen käyttöön päiväkotipaidaksi, happy!


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...