perjantai 22. heinäkuuta 2011

Uusretro Oda

Pitihän se toinenkin Oda kokeilla, kun mulla oli nämä kivat kankaat sitä varten. Samalla koolla 110/116cm tein ja lisäksi kavensin vielä laskokset kokonaan edestä pois! Ja laiheliinille mekko mahtuu...muutenhan tyttö on jo 122/128cm kokoa. On se vähän lyhyt, mutta pitäköön nyt kesän ja pikkusisko saa sen talvikäyttöön sitten paidan kanssa pidettäväksi.



Neiti 5v valitsi itse nuo retronapit ja minusta tosi hyvä valinta tuohon uusretrotyyliin! Varsinkin, kun yleensä valitsee kaiken pinkkinä...



Tykkään tosi paljon, joten hyvä, että tämä käy kahdelle tytölle ja sekä kesällä, että talvella. Samat kankaat käytössä kuin näissä, ja nyt ne on "viimeistä tilkkua myöden" loppu.



Katsokaas tuota vinonauhaa, ihanaa pilkullista. Se oli kesäkirpputorilöytö Raumalaiselta kirpparilta. Siellä oli kiva pöytä, missä oli paljon nappeja, vetskoja ja nauhoja.



Kun olis aikaa niin tekisin näitä nyt kamalat kasat kaikista retrokankaista yhdistellen, huoh! Tulis ihania, mutta nyt ei tosiaan ole aikaa. Paljon olen tehnyt paperihommia...ehkäpä Selia on syksyllä ihan oikea yritys ;).


1 kommentti:

Tiia kirjoitti...

Vau! siis mekko ja tuo yritys homma :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...