lauantai 16. heinäkuuta 2011

Matkalöytöjä, askartelua, neulomista ja virkkaamista

Kuten otsikko kertoo, niin kaikenlaista... Nyt kun on ejeltu suomessa pitkin poikin, niin kerron vähän mitä löytyi ja mistä.

Raumalla on kangaskauppa Jätti-Rätti vanhassakaupungissa. Sieltä löytyi paljon kankaita ja olisi ollut paljon enemmänkin, mutta kahden muovikassin kantaminen täynnä kankaita oli jo riittävän painava lasti ;).

Velourit ja joustofroteet oli huonosti edustettuna, mutta myyjän mukaan niitä välillä on hyvin ja menevät nopeaan.

Itse ostin mm. lätsäkankaita, jotka menen lisäämään tuonne shopinkin puolelle.


Kannuksen kohdalla ajellessä näkyi yhtäkkiä kyltti: Kankaita ja siihen pysähdyttiin. Siellä oli Löytölaakso
Kankaita, (ei joustiksia tai veloureita). Nanson trikoita, verhokankaita, matonkudetta, paljon neulelankoja ja ompelutarvikkeita. Itse ostin matonkudetta. Se on ollut viimekesästä lähtien mielessä, mutta en ole viitsinyt maksaa postikuluja sille netistä tilaten, kun itse kude on edullista. Tuolla se oli jotain 4€/kg muistaakseni.

Pari kiloa otin ja siitä syntyi jo matkalla koiralle peti. Vielä kudetta jäi...Toinen matkalla valmistunut on tämä neidin eskaribolero. Tosi muhkea ja pehmeä, lankana Sirdar Big softie.
Loppuun askarteluja. Liityttiin Creative kidz lasten askartelukerhoon, joka on siis kirjakerhotyylinen, mutta sieltä tulee aina askartelupaketti.

Viimeksi tuli helmiä ja rautalankaa ukkeleihin. Vasemmalla oleva 2,5v tekemä, oikealla 5,5v tekemä ja keskellä sydän 7v tekemä. Ja itse tein sydämen loppuun =O. Ei tytöllä kärsivällisyys riittänyt. Ja pienemmillekin tietenkin autoin taivuttelemaan rautalanganpäät.


Samasta kerhosta tulleet kangastussit ja pussukat saivat tälläisen ilmeen. Toinen teki kouluun penaalin ja toinen jumppapussin.Itse siinä samalla samoilla kangastusseilla (oli muuten hyvät!) tein pienimmälle paidan. Kuvan mallia uusimmasta Ottobresta (4/11) ja siihen vähän värejä lisäillen. Paita on ostopaita Sokoksen alerekistä. Ostelen usein jos on noita laadukkaita yksivärisiä niin on sitten mihin piirtää/aplikoida/brodeerata/painaa, kun inspis iskee.

Tästä tulee mieleen ne mini rodinin paidat vai pipot vai missä niillä olikaan tuollainen kuva, taisi olla panda...


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...