lauantai 8. elokuuta 2009

Lisää yhdisteltävää

Lisää lisää, vaikka vauvan vaatekaapissa alkaa olla tilanne, et mikään ei enää mahdu sisään!Ottobren kietaisubodyn kaavasta muunneltu kaava. Siinä oli raglanhihat ja halusin nepparit pääntielle. No sitten oranssiin bodyyn en kuitenkaan laittanut.


Ja vielä yhdet Nunnu housut (ottobre 1/09 muistaakseni), koska ne olivatkin tosi hyvän malliset jalassa kestovaipan kanssa, vaikka näyttävät ei istuvilta vai miten sen sanoisi. Stenzon pilkkutrikoo De stoffenstunterilta ja oranssi singletrikoo on Marimekon ja ostettu tehtaanmyymälästä joskus ajat sitten.Etana on painettu itse Donnon väreillä. Tai tuon kiekuran maalasin ihan siveltimellä.Ja lopusta kettukarhusta tuli kuin tulikin body. Voi sitten pitää sen haalarinkin kanssa. Tai noiden Nunnu-housujen.


5 kommenttia:

anna kirjoitti...

Hi! I like your blog, even though I don´t understand much :-).
Jofotex doesn´t have a webb shop, but you can try to call them and order over the phone if you know what you want. They are very kind! I always order over the phone or by e-mail.
/Anna

Lottaspace kirjoitti...

Todella hyvää idea laittaa nepparit raglanhihaan. Voisitko kertoa miten olet tehnyt. Siis missä järjestyksessä. Ymmärrätkö?

Lauantai ilta= en osaa kirjoittaa suomea..

Lotta

(kiitos muuten janome cover pro tiedoista! Tilaan heti ensi viikolla kun tulee rahaa tilille!)

Annika kirjoitti...

Voi miten suloisia juttuja olet taas saanut tehtyä! Nuo housujen kaavat ovat odottaneet täälläkin suunnalla valmiina leikattuna tovin jos toisenkin, mutta en ole vielä ehtinyt niihin tarttumaan. Pitää vissiin nyt alkaa skarpata :)

Riikka kirjoitti...

Anna: Thanks for that information! I know couple of fabrics I would like to have. Just not sure if I can tell it over the phone...maybe better ask by email.

Lotta: Ensin hiha yhdistetään miehustaan (paitsi se sauma, johon tulee nepparit). Ommellaan toinen sivu ja hihan alasauma. Kantataan nepparihalkiosaumat ja pääntie sekä bodyn haaraosa. Pääntiellä taitan kanttauksen päät nurjalle ja kiinnitän suoraompeleella. Sitten toinen sivusauma ja hihan alasauma. Hihansuut käännetään tai laitetaan resori. Nepparit kiinni ja valmista tuli. =)
Hyvin sun suomi sujuu!

Annika: Kiitti, on mukavat housut nuo nunnut.

Moi! kirjoitti...

Olen tilannut jofotexistä sähköpostin kautta, niin että niinkin voit tehdä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...