tiistai 11. elokuuta 2009

Ticketin tilaus ja pipoja

Tilasin Ticketiltä tanskasta vaatetta ja oli kyllä nopea toimitus! Kahdessa päivässä taisivat tulla! Ja kotiovelle =).

Pienin sai housut, nämä ei pidä vettä, mutta niissä on trikoovuori eli varmaan näistä tulee kauppahousut syksyksi.Isot tytöt saivat takit lemppariväreissä.Keskimmäisen vanha dinopipo käy myös tähän takkiin ja tuon toisen löysin Lindexin alesta eurolla. Vihreään takkiin käy myös vanha dinopipo.Vanhin tarvitsee toppaliivin talven harrastusautomatkoille. Ribbipipo on myös euron löytö Lindexiltä ja toinen itse tuunattu.

Tämä oli fleecekaulaliina, jota en koskaan käyttänyt ja siitä tuli liiviin pipo. Kaksinkertaista fleceä ja heijastimet "korviksi" ja eteen merkki. Se vaan huonosti näkyy, kun salama otti siihen.

Loppuun vielä mun kesän automatkoilla neulomat säärystimet. Ihan jämälangoista eli ei kovin nätit. Siksi rusetteja, että kelpaisivat.5 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Me ollaan myös todettu toppaliivi erinomaiseksi vaatteeksi, käy hyvin Suomen leutoihin talviin:)
Taitaa vaan olla pieni jo viime talvinen, paljonko maksoi Ticketillä?

Hanna kirjoitti...

Olipas nopea toimitus nuilla vaatteilla. Nuista edellisen postauksen housuista olisin kysynyt, että ovatko kapean malliset? Eli kävisivätkö kalsareista? Mun pitäis talveksi tehdä muutamat välihousut ja tuota mietin mallina ku ois varmaan just hyvä kestovaipan kanssakin.

PrinsessaTrio kirjoitti...

Ihanat nuo takit!! Oliko kalliit? Ja paljonko postarit?

Riikka kirjoitti...

Niinu: Meillä oli toppaliivi just viimetalvena ja sitäkin edellisenä aina paras vaihtoehto kun lähtee talvella autolla harrastukseen, joka taas on kaupungilla ja auto menee parkkihalliin. Sillon ei viitsi haalarilla lähteä matkaan. Toi vanhan mallin liivi oli jotain vajaa 40e.

Hanna: Nunnu housut on lahkeista melko kapeat, ei kuitenkaan ihan legginsimalliset ainakaan meidän vauvalla. Kyllä mun mielestä olis hyvät pitkikset, voisihan lahkeensuuhun laittaa vaikka resorin niin kun perinteisissä. Tee yhdet kokeeksi ja kavenna tarvittaesssa =).

PrinsessaTrio: Takit on aika namut ja vaan 27€/kpl! Postikuluja eivät veloittaneet ollenkaan. Oli varmaan tarpeeksi suuri tilaus.

Lottaspace kirjoitti...

Hienot vaatteet! Hyvä idea laittaa heijastimet pipoon!

Lotta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...