maanantai 24. elokuuta 2009

Perhospaita syksyyn

Syksypaita esikoiselle, kun Marimekon trikoo piti ommella, kun se vielä paitaan riittää. Vauvallekin olis maritrikoita, jotka ei kohta enää paitaan riitä, ellen niitä pian tee.

Tämä on oikeastaan ihan ilmainen paita. Kaveri (terkut sinne!) antoi maritrikoon ihan ilmaiseksi =O. Kyllähän mulle kankaat kelpaa!

Hame on jo aiemmin esitelty Ottobren Hertta-hame. Sopii kesähame sitten talvellakin tuon paidan kanssa.

Vähän piti paitaa "tytöttää" niin uusimman Ottobren kaava-arkilta perhonen hyppäsi eteen. Perhoskankaat tilkkulaatikosta ja paljetit tyttö itse halusi välttämättä ostaa 2-vuotiaana ja olihan niiden jo aikakin nyt 5-vuotiaana päästä paitaan. Kultainen kirjontalankakin lojunut vuosia laatikossa. Nyt se menikin lähes kaikki tähän.


Täytyy varmaan tehdä toinenkin tälläinen paita, sellainen tappelu tästä tuli!

7 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Upea setti! Tuo perhonen on onnistunut tosi hienosti. Pitääpä alkaa treenata aplikointia.

Pumpuli kirjoitti...

Hieno kokonaisuus! Teetkö jollakin erityisellä applikointiohjelmalla tai muilla vipstaakkeleilla kuin perus koneompeleella tällaisen applikoinnin?

Ansku kirjoitti...

Onpa hienot! Perhonen sopiikin tuohon kivasti :) Ed. postauksen hanskat on tosi suloiset!

Riikka kirjoitti...

Eliisa: Tuo oli helppo homma ja sai edes ihan vähän tilkkuja pois.

Pumpuli: Siis mulla on se brodeerauskone, mut tää on tehty pelkällä perusompelukoneella. Ja taustatukena on Tanssivan langan liimattavaa kirjontatukea. Aika painava tuo perhoskuva, kun on se tuli ja perhosessa kolme kerrosta plus kultalanka. Eli en ihan vauvanvaatteeseen tekisi, mut tuolle isolle menee hyvin.

Ansku: Kiitosta vaan!

Riikka kirjoitti...

Ei tuli vaan TUKI =).

Pumpuli kirjoitti...

Kiitos opastuksesta ja tämänpäiväisestä tapaamisesta! Ovat kuulkaa livenä hienoja nämäkin perhoset! Ja monet muut ompelukset. Kiitos, kun sain käydä ja nähdä perheesi ja kotisi mm. myös täällä esittäytyneen ompelutilan.

Riikka kirjoitti...

Kiva kun kävit ja kiva kun mekko sai uuden kodin. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...