sunnuntai 2. elokuuta 2009

Sunnuntaishoppaus

Tytöt meni mummolaan ja minä pääsin ostoksille. Yleensä en jaksa kuvailla ostoksia tänne, mut nyt teen poikkeuksen.
Lindexiltä froteetakit vauvalle ja 3-vuotiaalle. Nämä piti ostaa jo ajat sitten, mutta luulin olleeni myöhässä, kunnes ne olivat nyt aletangossa. Olinpa iloinen, puoleen hintaan siis nämä!

Vauva sai normaalihintaista maatuskavaatetta.
Esikoinen sai Top sportista pihalenkkarit ensi kesäksi ja hintaa 6,90€. Olihan ne pakko ottaa.
Sitten Kappahlissa oli alehinnat puoliksi. Yöpuvut vauvalle n. 3€/kpl. Mieskin jo esitti sen kysymyksen, mitä itse mietin, että onko järkeä itse ommella? Ei tohon hintaan aikakaan säästön takia. Aion kyllä silti ommella, vaikka vaan siks että se on niin mukavaa puuhaa.

Vielä normaalihintainen uusretrobody.Ja puolen hinnan biksut. Vähän ärsyttää, että jos haluaa bikinit 5-vuotiaalle, joka tarvii koon 134cm niin on pakko valita teinimalleista. Onhan toi tyttö ensi kesänä onneks jo kuusi.
Sit ostin itselle takin ja kengät =). Nyt pitää olla tyytyväinen ostoksiinsa ja olla ehkä hetki ostelematta. Vaikka cupcakella olis ihana haalari....

2 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Ihania ostoksia! Lindexiltä löytyy mielestäni kivoja vaatteita. - Voin uskoa sun fiilikset pitkän tyttösen kanssa. Meidän huomenna 8v täyttävä tyttö on nyt 128,5 cm ja sille ei kohta löydy kuin teinivaatteita. Ihan surullisena katselen noita 122cm vaatteita ja joitakin 128cm löytyy... Olimme perjantaina shoppailemassa ja väänsin vähän, ettei neiti olisi ottanut sitä punamustaa vaatetta,josta mun tuli mieleen Sex Pistols ja Johnny Rotten... Neiti suostui ottamaan vaalenapunasen vahtoehdon :) Kai mun joissakin töytyy periksi antaa.

Riikka kirjoitti...

Joo sitä punamustaa tuntui olevan Lindexkin täynnä! Pienille olis niin ihania, mut ei auta kun ei mahdu! Saisi kyllä Lindex jatkaa lastenkoot ainakin sinne 134 cm asti. En voi sieltä enää ostaa kun pienille, nyyh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...