perjantai 14. elokuuta 2009

Ei tää hamstraus koskaan lopu...

Kävin siis taas Triteksillä Tampereen Tesomalla. Tuossa pinkissä on bambeja, kun tarkkaan katsoo! Meinas mennä ohi multa, mutta onneksi ei. Keskimmäinen tyttö on sellanen bambin ihailija.

Ton mustan vaan otin, en tiiä mitä tulis...
Tämä siniturkoosi on ihanaa Nanson tikkikangasta, jossa on vuorikin valmiina. Ajattelin, et pakko on tehdä itselle talvitakki. Kaava uupuu vaan.


Yksi pussillinen resoreita, mm. edellisen postauksen ruotsintrikoisiin sopivaa löytyi. Eurokankaassa on niin surkea resorivalikoima, etten ikinä löydä sopivaa niin piti nyt ottaa varastoon kaikenlaista.
Siskokset-nimistä trikoota. Oli noita paloja, missä yksi siskospari ja sitten tuota mikä on täynnä siskoksia. Tää oli mun suosikki! Sinistä oli myös.
Ja esikoisen kaveri on Asterix-fani niin ajattelin, jos tästä tekis synttärilahjaks jotain tunikaa tms.
Myyjä käski sanoa kavereille, että tulkaa pian. Varsinkin jos haluaa bambikangasta =).8 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Ai kun ihania kankaita!! Tuo bambi ja se musta on erityisesti mieleen. Ajattelin kans, että olisin tänään voinut ajella sinne, muuta kävinkin vaan Koskikeskuksessa nauhakaupoilla. Oltais voitu törmätä :) On noita kankaita vielä ennestään ompelemattakin....

Niinu kirjoitti...

Huomenna menossa Tampereelle...pitäisiköhän sitä poiketa ? Ihania kankaita nimittäin, just toi bambi esimerkiksi vei mun sydämmeni...

Riikka kirjoitti...

Eliisa: Oliskin ollut kiva nähdä!

Niinu: Triteks ei ole lauantaisin lainkaan auki. Itsekin olisin muuten mennyt huomenna vasta ajan kans. Nyt oli pikareissu.

Niinu kirjoitti...

No pahus, niinpä tietysti:(
Ens kerralla sitten...

Pumpuli kirjoitti...

Hei, Riikka!
Kankaat ovat tosiaan ihania! Minulle mieluisa on tuo siniturkoosi nansolainen, minulla on ollut vuosia siitä tehty valmismekko, joka on ollut suursuosikkini, nyt vaan olen liian pullea rouva sitä pitämään! Löysin joskus alesta myös samasta kankaasta tehdyn kassin. Juuri tätä kangasta hamstrasin äidille, mutta tavallisena erittäin napakkana ja paksuna trikoona. Muistaakseni hamsteroin sitä myös ruskeana äidin käyttöön. Kun olisi joku hyvä pullean rouvan mekonkaava, niin Mutteri Kuopiolainen surraattais siitä talven mittaan uuden lempparimekkosen. - Vitsit, tikkiversio samasta... Minkähänlaisen halatin siitä osaisi meikäläinen ommella... Mennee pilalle hyvä kangas ja sinähän tiedät nyt kuinka kallis? Mitäköhän se maksoi? Sisaruskangas sopisi ystäväni tyttärille, osaisikohan sitä tehdä jotakin?
Lähetän muuten joitakin kuvia sinulle pöhköpostiin. Sain kuin sainkin nokialaisen suostumaan kommunikoimaan Macin kanssa. Jostakin syystä yhtä tuskaa. Vikaa ei VOI olla kuin nokialaisessa!

Riikka kirjoitti...

Heippa Pumpuli, kiva kun tulit!

Tikkinanso oli sieltä halvimmasta päästä, 6€/kg. Löytö!

Kyllä sä osaat! Ei kun kokeilemaan ja lainaat sitä äitisi saumuria vaikka. Ei ainakaan tule kalliiksi, jos menee jotain pieleen. Siis jos noita Triteksejä käyttää =). Ja sit kun onnistuu, niin oli laatumateriaali, joka kestää pesuja. Sehän on ärsyttävintä, jos onnistuu ja tulee hieno ja sitten se on ekojen pesujen jälkeen pilalla =/. Mulla on sellasia kokemuksia eurokankaan trikoista.

Pumpuli kirjoitti...

Rohkaisevaa! Kaipa sitä jonkinlaisen hurstin saisi kurautetuksi, kun toimeen ryhtyisi! Tosiaan, Emosen saumurinhan voi ryövätä lainaan. Kuopiosta kylläkin, mutta silti.

Iita kirjoitti...

Nämä on ihan sairaan ihania kankaita! Päätin juuri, että minun on päästävä tuohon kauppaan! Osaisitko kertoa yhtään hintatasoa, mitä esim tuo Bambi- tai musta kuviokangas maksoivat /metri? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...