tiistai 4. elokuuta 2009

Joustofroteejämä -ompelua

Hieno otsikko kun ei nyt parempaakaan mieleen tullut. Tein Nunnu-housuja (ottobre 1/09) joustofroteejämäpaloista.

Kietaisupaita on tehty jo aiemmin, mut sai nyt vasta housut parikseen. Housut on muuten TOSI leveät. En olis näin leveitä meidän hoikalle tytölle tehnyt, jos olisin etukäteen tiennyt. Kestotkin meillä on käytössä, mutta silti on leveät.

Peppupuolta piristämään tuli Farbenmixin bambit.Toiset samanlaiset pökät. Vyötärösaumat tein helpolla tyylillä eli vain yksi saumuriommel ja valmista! Eli ensin kuminauha renkaaksi (näissä on 2cmleveää kumpparia) ja sitten kuminauha taitteen väliin ja vielä toinen taite samaan ompeleeseen. Ymmärsiköhän tästä? Piti ottaa kuvia ompelusta, mut se sitten jäi. Valmiit housut näyttää siltä kuin olisi erillinen vyötärökaitale, mutta ei ole. Housut on vain leikattu sen verran korkeavyötäröisiksi, että tämä onnistuu.

5 kommenttia:

Hantta kirjoitti...

Kivan näköisiä housuja, onkos mitä kokoa jos satut myymään niin vois kiinnostaa :)

Riikka kirjoitti...

Kaipa sitä kaikki on periaatteessa myynnissä! Oranssiraitaiset voisin pitää tuon paidan parina. Kelta-ruskea-valkoiset vois myydä. Ota sähkäpostiin yhteyttä niin sovitaan =).

Riikka kirjoitti...

Niin koko on kaavan mukaan 86cm, mutta reilut tosiaan eli 86/92cm mun mielestä. =)

Lottaspace kirjoitti...

Ihanat housut!
Mistä olet muuten ostanut sun Janome cover pro? Ja mitä euroissa tuli maksamaan?

T:Lotta

Riikka kirjoitti...

Lotta: Klikkaa tuolta sivupalkista peitetikkikone niin sieltä löytyy tarinaa koneesta. Reilu 400e tuli maksamaan niiden lisätarvikkeiden kanssa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...