maanantai 31. elokuuta 2009

Kissalle panta

Musta on niin ihanaa kun Hiipu ompelee lapsille kaikkea ihanaa. Aivan ihana tuo makuupussikin. Heti tekis mieli itsekin tehdä ja varmaan saisinkin, jos tytöille tuota näyttäisin. Nyt on vaan niin paljon muuta. Tälläistä tytöt kuitenkin tänä aamuna pyysivät.Meidän "Purre"-kissa tarvitsi kuulemma pannan, ettei sitä luulla kulkuskissaksi (nimenomaan kulkuSkissaksi =)). Tein sitten äkkiä ja koristeeksi Farbenmix-nauhaa.
Ja käyttäjän päällä vielä. Takana näkyy vauvalle (sitkeästi kutsun vauvaksi, eiks kaikki alle 3-v ole vauvoja..) tekemäni tai oikeestaan muokkaamani verhot. Yhdestä tavallisesta sivuverhosta puolitin paneeleiksi. Nopeasti valmista.
Näiden kissakuvien jälkeen kamera irtisanoutui (jee, saa ostaa uuden), joten muita kuvia myöhemmin. Pöllötakista pyydettiin kuvaa, tulossa on jossain vaiheessa.
Esittelytekstiini lisäsin, että voin ommella myös tilauksesta halukkaille. Sähköpostiin yhteyttä vaan rohkeasti! Ja myynnistä pidän tietenkin kirjaa, kuten kuuluu.

5 kommenttia:

Hiipu kirjoitti...

Hyvä, että Purre pysyy nyt tallessa, kun on nätti pantakin :) Tytön varmaan tykkäsi, kun ompelit kissallekin jotain. Lasten ilo on aika palkitsevaa - ja sekin on hauskaa, kun osaavat jo pyytää, että voisitko tehdä sitä tai tätä...

Aika hauskaa, kun mainostat mua täällä, ihan meinaa jo nolostuttaa. Kiitos sinulle :)

Pumpuli kirjoitti...

Ai että! Meidän Purrella on noin sirkeä kaima ;) Tulkaa tyttöjen kanssa silittelemään meidänkin Purrea joskus!

Pumpuli kirjoitti...

Sanopas tytöille, että he ovat ymmärtäneet asian aivan oikein: Purre tarvitsee pannan, ettei sitä luulla kulkuSkissaksi. Ai mistäkö tiedän? No, meidän Purrella ei ollut varmaankaan pantaa, kun se joutui kulkukissaksi vuosia sitten Härmälässä! Onneksi ystävällinen pariskunta otti sen eläintarhaansa ensikotiin - siellä oli silloin ainakin yksi muu kissa ja kaksi koiraa! Jos olisi ollut panta, olisiko se löytänyt takaisin kotiin... Koti sillä oli ollut, sillä se oli leikattu. Pieni punainen Purre-poika! Mutkaisia polkuja pitkin Purre Purkki Purnukka Punaturkki sitten päätyi minun kissakseni, ja on ollutkin sitä jo monta vuotta!

Riikka kirjoitti...

Hiipu: Se on tosiaan mukavaa, kun pyytävät. Silloin mielellään tekeekin. Vaikka on meillä käynyt niinkin, että 3v valitsee mallin ja kankaan ja teen ja lopputulos on kuulemma Ruma =/.
Ole hyvä vaan mainostuksesta, oot ansainnut. Tekis kyllä mieli tehdä sellainen makuupussi, mutta mä en raaskisi käyttää hinoa retrokangasta sellaiseen. Sit ei tulisi niin hieno kuitenkaan kuin sinun...

Pumpuli: Kiitos kutsusta!

Luin tuon "tarinasi" tytöille juuri, kommentti oli: "Hupsua".
Meidän Purre meinas kyllä viime yönä lentää seinään, kun alkoi maukumaan ja kehräämään ja herätti minut. Se on sellainen Real fur friend-kissa. Liiankin aito, pelottava suorastaan. Kun ostin sen niin myyjäkin pelästyi sitä liukuhihnalla =O.

Pumpuli kirjoitti...

Fiksuja tyttöjä! Järkevän ihmisen kommentti on tosiaan tuollainen ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...