torstai 27. elokuuta 2009

Tyttöjuna-haalari

Hui mun vauva on kohta 1-vuotta! Tää ei ole kuitenkaan lahja vaan tein muuten vaan.


Vaikea ottaa kuvia kun toinen pyörii ja hyörii ja laittaa aina jonkin lelun junakuvan eteen. Tämä nyt onnistui jotenkin.

Laitoin pitkät hihansuuresorit, että pidentäis vaatteen ikää ja ajattelin myös, että kun alkaa käydä pieneksi niin teen lahkeist pussihousut edellisen postauksen tyyliin, mut ei auta. On nyt jo niin sopiva tuo olka-haaraväli, varsinkin kun meillä on kestovaipat. Kertiksen kans meniskin.


Ohje on niinkin vanha kuin Suuri käsityökerho 1/1977, jonka sain ostettua itselleni. Tosin alkuperäisestä ei ole jäljellä juuri muuta kuin juna. Suurensin kaavaa joka suuntaan, alkuperäinen olis vastannut ehkä 68cm kokoista!


Piti tehdä tuollainen oranssiruskea, mut sitten ajattelin vähän pirteämpää ja tyttömäisempää. Vihreä velour on Eurokankaan, kukkajunan velour on isosiskon vanhan velourtakin helmaa. Vetoketju mummon retrovarastoja ja resori Triteks.


Tuossa lehdessä olis kiva ainakin vielä toi kietaisupaita....

11 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Oi, miten hieno! Mulla on juna kanssa jo piirretty valmiiks, mutta en oo ehtiny sitä vielä käyttää :D

Pumpuli kirjoitti...

Tämäkin syntyi jo! Tulipa hieno. Äitini ei muistanut, ovatko vanhat Käsityökerhon lehdet tallella, mutta kaivelenpas sitten itse , kun pääsen vinttiä tonkimaan maalla.

Niinu kirjoitti...

Voi kun ihanat värit!
Ja ihana haalari muutenkin:)
Vanhassa vara parempi, eks ni?

anna kirjoitti...

I love it!! You are amazing!!

Moi! kirjoitti...

Olen myös tehnyt haalarin tuosta vihreästa velourista, 70-luvun mallin. Ihanat nuo sun kaavat! Kiva junakuvio!

Eliisa kirjoitti...

Onnea sun vauvalle! Suloinen! Ja aivan ihanan vihreä velourkangas ja nuo junat on kyllä piste iin päälle. Voi, onpas ollut onnea löytää vanha käsityölehti. Minä kun luulin, etä mun vuoden 1988 lehti on vanha :)

Lapikas kirjoitti...

Aivan ihana! Niin pirtsakka ja tytölle just kiva :) Täytyypä yrittää saalistaa tuota lehteä jostain, jos vaikka tärppäis. Mukavan näköisiä kaavoja sisältää..

Elina kirjoitti...

Ihana haalari!

Sokrutin kirjoitti...

Onpas ihana haalari, WAU!!!

pikkuriikki kirjoitti...

Ihana haalari ja pirtsakat värit..pitääpä Lapikkaalle vinkata et mulla tuo lehti..tai ainakin se "liitelehti" missä tuo junahaalari..

Iida-Maria kirjoitti...

Sinulle ja ihastuttaville töillesi on tunustus blogissani.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...