keskiviikko 26. elokuuta 2009

Asterix ja Obelix-tunika

Tulipa tämäkin tehtyä jo kun saumurissa oli mustat langat, samoin coverprossa, joten tein. Inhoan lankojen vaihtoa, siihen ei olis ikinä aikaa!

Huonoja kuvia, teidän pitää nyt vaan kuvitella tuonne vaikka musta paita alle ja legginsit. Kaava on Ottobre 4/09 eli uusin lehti.

Trikoo Triteksiltä, samoin resori. Kokoa tunikalla on 134cm ja jos joku suunnittelee tän ompelua, niin on mielestäni aika leveä malli. Ainakin omalle tytölle pitäisi kaventaa vähän.
4 kommenttia:

Jode kirjoitti...

(kommentoin mut sit se hävis johkin..no uudestaan)

Aika veikee! Tosi 'yllätys' että Ottobren kaavaa joutuu kaventamaan... Ne normikaavatkin on järjestään ihan kuin D-mitoitusta. taidanpa naputella palautetta OB:lle...

Erja kirjoitti...

Tosi kiva kangasvalinta! Juuri harmittelin kun on vaikea löytää kangasta tytölle, jolle ei kelpaa kukat ja vaaleanpunainen. Täytyykin katsella kangasvalikoimia uusin silmin :-)

Eliisa kirjoitti...

Tää oli hauska, kuvittele musta paita alle ja legginsit ;)) Totta, ihan huippu yhistelmä. Kiitos että ompelit tämän mallin, kun olen sitä katsellut. Vai leveä... niinpä, ne Ottobren kaavat on usein niin leveän mallisia, meidänkin tyytylle. - Ja tätä mä tarkoitin erikoisilla kankailla - ei olisi tullut mieleenkään tehdä tästä trikoosta tytölle vaatetta, mutta sinähän sen ompelit ja hieno tuli! Mä olen niin tylsän perinteinen...

Riikka kirjoitti...

Jode: Laita vaan palautetta. Lehdessä kuitenkin on välillä niitä D-malleja erikseen. Voisi välillä olla hoikkismalleja myös niin sopis meille. Ja itse en tätä ommellessa muistanut ollenkaan tuota leveyttä. Tein vaan innoissaan.

Erja: Mulla jäi tätä kangasta, jos kiinnostaa tehdä sille teidän "kukattomalle" tytölle =). Meinasinkin tehdä sarjatyönä heti kaksi näitä, mutta en sit kuitenkaan. En kyllä tiedä mitä lopulla teen.

Eliisa: Et sä mun silmään ole pistänyt mitenkään tylsänä tai perinteisenä. Susta vaan tuntuu, kun oot kuunnellut tyttösi kommentteja. Tarkoitan niitä vaatejuttuja =).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...