lauantai 25. heinäkuuta 2009

Karhu-kettuhaalarit ja uusi kirja

Musta jo tuntui, etten saa mitään ommeltua miehen loman aikana, mut sainpas! Muut lähti jätskille, vauva nukkuu ja sur rur nämä olivat valmiit puolessa tunnissa. Nopeat tehdä!


Mallina käytin MeandI pöksyjä koko 86/92 ja kangas on kestovaippakaupan uutta froteeta, joka saapui eilen postissa. Teki mieli tehdä samanlainen Body
kuin Annika oli tehnyt, mutta en kuitenkaan, ainakaan vielä. Kangasta kyllä jäi reilusti, haalarit on niin kapeat, että eihän niihin mennyt kuin suiro reunasta =).Kaarevatkohdat teki tiukkaa peitetikkikoneelleni, mut onnistui ne nyt jotenkuten, vaikkei täydellisen nätit olekaan.Tämäkin saapui eilen postissa. Taisi olla turha ostos, en ainakaan heti löytänyt mitään toteuttamisen arvoista...


Ja vielä loppuun, että tämä ohje löytyi divarista! Jos joku muu hakee niin se on Suuri käsityölehti 11-12/2004. Ostelin muitakin vanhoja lehtiä. Vielä olis 30e piikkiä ostella kaikkea kivaa vanhaa kirjaa ja lehteä. Vein nimittäin omat turhat sinne, kun yritän tyhjentää meidän työhuonetta vauvalle omaksi huoneeksi.

6 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Haluu kans peitetikkikoneen!!!
Ihanan haalarin olet tehnyt,
kotikoneella tuollaista on ihan turha lähteä äheltään...
Olisiko tauko paikallaan?Täällä tarjoillaan mustikkapiirakkaa (olen ollut siis tänäänkin metsässä syöttinä:),ompelen sitten illalla...

Eliisa kirjoitti...

Ihanaiset haalarit!

Ja hah, samat fiilikset täällä. Mies on ollut nyt koko heinäkuun lomalla, ja en saa mitään spesiaalia aikaiseksi. Poskiontelutulehduskin on pilannut nyt nämä yövuorojen jälkeiset vapaat... vali vali :) Oikein hävetti, kun mielessä kaipailin arkivapaita, lapset koulussa, mies töissä.....

Hanna kirjoitti...

Sullakin on tuosta ihanuudesta jo jotain! Tykkään nuista me&i haalarien mallista, sopivat hyvin meidän hoikkikselle! Mullakin on tuota ihanuutta, juuri parhaillaan pyykkinarulla kuivumassa :)

Riikka kirjoitti...

Niinu: Tee vaan kotikoneella, kaksoisneulalla onnistuu helpommin nuo kaarevat kohdat! On toi kone kyllä muuten ihana =).

Eliisa: Parane pian! Me ollaan myös koko porukka flunssassa, paranemaan päin jo onneksi.

Hanna: Mina laiska en taas pessyt ennen ompelua, nyt valmiit haalarit menee pesuun ja toivon, että vähän kutistuisi niin saisi heti käyttöön. Vaikka onhan ne syksyisen näköiset ettei niin kesähousut... Meillä kans kaikille tytöille on sopinut meandi malli, hoikkia kaikki olleet ja ovat edelleen =).

Kristiina kirjoitti...

Hei, ja ensiksi pahoitteluni, että vastaaminen kysymykseesi kesti näin kauan. Minulla ei ole kovinkaan paljon Novitan langoista kokemusta, joten valitettavasti en taida osata auttaa kovinkaan hyvin sinua langan valinnassa. Miten isoa työtä olet suunnittelemassa? Novitan Tempo on tiheydeltään vähän sinne päin kuin Wool-Ease, mutta en tiedä miten paljon se nyppyyntyy käytössä. Itse ehkä testaisin vaikka jollain asusteilla ennen isomman työn neulomista, miten lanka käyttäytyy pidossa/pesuissa. Vaihtoehtoina marketeille suosittelen nettikauppoja (suomalaisia esim. Tapion kauppa, Poppeli, Titityy, Secretwool), silloin löytyy laajempaa valikoimaa ja tilaaminenkin on vähän turhankin helppoa. :) Toivottavasti tästä olisi edes jotain apua sinulle!

Moi! kirjoitti...

Ihana kettuhaalari! Kiva blogi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...