torstai 9. heinäkuuta 2009

Tilkkutäkkiurakan ensimmäinen

Kuopuksen täkki valmistui ekana ja aika ihana tuli vaikka itse sanonkin. Ajattelin, ettei minulta tule postausta tänne pitkään aikaan, mutta mä tein sen jo! (koska sataa).

Päällinen Stenzo-kankaita ja tausta kangastukun polarfleeceä. Tälläinen ohje oli jossain anopin lehdessä, olisko ollut ET-lehti. Vaikka eihän tähän mitään ohjetta tarvitse, 15*15 cm kangastilkkuja. Itse lisäsin brodeerauksia (esim. nimi ja syntymäaika) ja tikkaukset.

Haaveilin kyllä ihanista ulkokuvista, mutta nyt on tyydyttävä kodinhoitohuoneen lattialla napattuihin. Ulkona on sen verran myrskyisää.
Päällisessä on myös omia kangasvaraston jämiä Stenzojen lisäksi. Idea kyllä lähti Iinun kankaista ja haluan nyt joka tytölle oman eli lisää sadepäiviä ja lastenhoitajia niin tulisi valmistakin... Keskimmäinen saa n. 100v vanhan sängyn kun saadaan se maalattua niin hänelle pitää tehdä vielä isompi täkki, niin saa päiväpeitoksi sänkyynsä.


7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Voi kuinka ihana. Vihree ja vaaleanpunainen sopii kivasti yhteen.

Mammutti kirjoitti...

Ihana peitto ja "makeat" värit!

Mia kirjoitti...

HIP HEI!
Mun peitto odottaa tän aamun kuvaussessiota. Kiva nähdä että jokin muukin on tilkkupeiton parissa hyödyntänyt nämä sadepäivät. Sun on vaan niiiiiiiin kauniin ihanissa hempukan väreissä.
http://miisamia.vuodatus.net

Hiipu kirjoitti...

Kaunis peitto! Ihana muisto tytöille lapsuusvuosistaan - sä oot kyllä ollut aikaansaava!

Eliisa kirjoitti...

Kaunis peitto totta tosiaan!! Ihanat värit! Olet ollut kyllä uuttera. Mulla nyt takana 3 työpäivää, eilen vielä pitkäpäivä joten en ole ehtinyt yhtään tehdä mitään. Sormet syyhyää ,kun on nyt edessä vapaata.

-iinu- kirjoitti...

Voi, tilkkutäkit on IIIHANIA!!!
Sadepäivät on kyllä väliin tosi hyödyllisiä;o)

Riikka kirjoitti...

Nyt ne sateet loppuikin ja on oltu pihahommissa. Muut peitot valmistuu kun valmistuu, ei saa ottaa stressiä niistä. Ainakin valmistuu ennen kun tytöt muuttaa pois kotoa =).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...