torstai 23. heinäkuuta 2009

Japanimekko A Retrona

Tästä kirjasta tein taas yhden mekon ja käytin vanhan retroverhon siihen.Tosi helppo ja nopea mekko tehdä, mekon nimikin oli helppo mekko.Tämä kuva on otettu 5-vuotiaan taidoilla niin vain helma tuli kuvaan.


5 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Hei! Kyselit blogini kommenteissa, mistä olen ostanut Lion Brandin Wool-Easea. Ostin omani Secretwoolista (http://www.secretwool.com/). Juuri nyt sitä ei näyttänyt olevan nettikaupassa, mutta kannattaa laittaa Katjalle sähköpostia (osoite löytyy nettisivuilta) ja kysäistä, josko sitä vielä saisi hänen kauttaan. Neuloin langasta Vihervaaran ja ainakin minulla aika helposti nyppyyntyi neule hihoista ja kyljistä. Muuten olen kyllä tykännyt neuleesta, on lämmin eikä kutita (ainakaan minua).

Kivan mekon olet ommellut! :)

Riikka kirjoitti...

Kiitos Kristiina infosta! Osaisitko sanoa jonkun langan, joka olisi vastaava kuin tuo? Ja ei nyppyyntyisi? Olen aika aloitteleva neuloja ja en juuri langoista tiedä.

Niinu kirjoitti...

Kesä jatkuu aina vaan tuossa mekossa!
Ihanat värit!Ja mallikin on kiva:)

Eliisa kirjoitti...

Aivan ihana mekko tuosta kankaasta tuli!

Ansku kirjoitti...

Onpa kivannäköistä kangasta, ja hienon mekon oot siitä loihtinut! Just tänään mietin, että rohkeniskohan joskus ommella jotain itsellekkin, tekis mieli retrotakkia, mutta mistä ihmeestä löytyis hyvä kaava?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...