tiistai 21. heinäkuuta 2009

Perhosia pienelle

Tämmöisiä lojui niin pitkään keskeneräisenä ompelupöydällä, että oli pakko tehdä valmista! (tosin siellä lojuu edelleen toinen paidoista)

On jo pitkään tehnyt mieli tehdä kietaisupaitoja ja kaava löytyi täältä . Kokoja oli kivasti, 6kk-8vuotta. Tämä on tehty koolla 6-12kk ja on varmasti ihan hyvä. Käyttäjä vaan on päiväunilla niin sovitettu ei ole. Kankaat on Stenzoa.Hameen kaava on Ottobresta ja voi harmi kun en muista numeroa. Lainasin aikoinaan kaverilta lehtiä ja piirsin kaavoja. Tekisin isompia kokoja tästä kaavasta jos saisin lehden käsiin. Tulee aina niin kivan mallisia ja helppoja tehdä ja pukea, kun on nuo laskokset. Hameen kangas on oikeasti Anttilasta ostettu verho, mutta alunperinkin ostin sen kankaaksi kivan kuvan vuoksi.


Takaa on vihreämpää, Stenzon pikkupalloa paidassa.

Samoilla sivuilla, kuin tuo paidan kaava on ihana Flo-takki . Sen ohjeen jos saisi suomeksi, niin olis pakko yrittää tehdä! Aivan ihana! Kiinnostaako ketään suomentaa...? =D

Edit: ostin flo-ohjeen. Alan suomentaa itse mitä osaan...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ohjeet on ostettavissa tuolta eli ei pysty suomentaa, jos ei ole ohjetta =).

Riikka kirjoitti...

Juu ymmärsin kyllä sen. Laitoin sähköpostia jo ohjeesta tekijälle, kun en osaa suoraan ostaa. Saa sit nähdä mitä siitä ymmärrän!

PrinsessaTrio kirjoitti...

Tuota samaista verhoa hiplailin Anttilassa kun oli niin ihanat värit ja kuvat, mutta jätin sinne :( Nätti hame siitä tuli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...