keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Mökki myytävänä

Tämä on meille ylimääräinen eli jos joku kiinnostuu niin on myynnissä.
Helmassa on pitsi ja selässä kam-nepit. Kangas on Marimekon Mökki eli 100% puuvillaa. Mekossa ei ole sivusaumoja eli ei ainakaan paina tai purista.
Mukaan huivi, joka istuu hyvin päähän.
Koko on laaja käsite. 1-3v sopiva. Ensin mekko, sitten essu. Hinta on 30€ koko setti. Ja täälläkin pidetään myydyistä kirjaa eli hoidetaan verottajalle tiedot. MYYTY!
Mun on tosi vaikea luopua tekeleistäni, mutta mies on sitä mieltä et meidän lapset ei enempää vaatteita tarvii niin tein sitten tämän myyntiin =). Yhteyttä saa sähköpostilla.


4 kommenttia:

hermione kirjoitti...

Toi kangas on ihana!

Riikka kirjoitti...

Kiva kun kävit Hermione niin löysin sun ihanan blogin. Mahtavia kankaita oot löytänyt! Aina kun yritän jättää kommenttia sulle niin mun kone tilttaa =/. Eli toivottavasti luet tämän. Mua kiinnostaa tuo Triteks, miten se on auki ja paljonko siellä maksaa trikoot kilo? Vai metri?

Pumpuli kirjoitti...

Aiai! Herkullinen mekko!Onkos tämä jo myyty? Koko olisi oleellinen tieto myös, onko tämä sopiva teidän neidille, eikös hänkin juhli 1-vuotispäivää syyskuun tietämillä? Sukulaisneiti juhlii myös, ja tässä voisi olla hänelle mekko lahjaksi, jos on vielä myytävänä?

Pumpuli kirjoitti...

Hmm, yritin eilen laittaa tänne kommentin, mutta on varmaan jäänyt kesken, kun ei näy täällä. Sitä piti sanomani, että mekko matkasi eilen Vammalan kautta Espooseen ja ilokseni synttärisankarin äiti huudahti ensi töikseen, että miten ihana väri! Minähän ihastuin kankaaseen ja toivoin, että värin voimakkuus ei haittaisi. Koko kokonaisuus hilkkoineen herätti suurta ihastusta! Päällä en vielä nähnyt, mutta koko on varmasti sopiva. KIITOS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...