perjantai 3. heinäkuuta 2009

Kangashamstraus!

Tässäpä ostosreissun tulos! Kävi vielä hyvä säkä, et vaikka piti ottaa kolme lasta mukaan niin kaikki nukahtivat matkalla autoon ja mies jäi autoon sitten nukkuvien kanssa ja sain rauhassa hamstrailla.
Kävin siis Triteksissä Tampereella, Tesomalla.




Otin vaan kaikkea mikä miellytti enkä juuri miettinyt. Myyjä leikkasi minkä ehti. Oli hyvä palvelu ja sain käydä takahuoneenkin kangasvarastoja ihmettelemässä. Sieltä saa myös mitä haluaa. Ihana paikka, oon vieläkin vähän pilvissä.






Ruskeita sävyjä itselle.



Nanson Filigraania (vai mikä tämä kuosi olikaan?) kolmessä värissä. Alimmainen on tosi hempeä vaaleanpunainen.





Tuo ylimmäinen sudenkorentokangas on ainoa mistä tiedän mitä teen, takin esikoiselle.




Resoreita neljää väriä...vitsi ku olis ollut enemmän aikaa niin olis voinut miettiä mitä tarvii. Resoreitakin siellä oli vaikka kuinka ja kaikki kotimaisia. Nanson ja Orneuleen.





Tytöille punaisia. Alimmaista palloa oli montaa väriä, Triteksin omaa mallistoa kuulemma, mutta Nanson tekemää.






Nämä kaksi löytyi palalaarin pohjilta 6e/kg. Ei paha.




Ja nämä löytyi takahuoneen varastosta. Sateenkaarta toivoin löytäväni ja olihan sitä ja paljon.



Tässä vielä koko komeus. Ja hinta? Ei mielestäni paha, 115€. Sain vielä paria kangasta enemmän kuin pyysin. Ja loppusummasta 5€ alennusta.




15 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Wau!

Suvi kirjoitti...

Mahtavia kankaita!Varsinkin nuo valkopohjaset mitkä päällimmäisenä.Pitää vissiin itsekin suunnata Tampereelle jos noin kivoja löytyy.

suvi kirjoitti...

oliko ne muuten trikoota?

joska kirjoitti...

Vautsi. Minäkin kävin eilen mutta kaikkia noita en nähnyt eikä takahuonetta tarjottu. Palvelu kyllä oli hyvää. Kuvittelin ostavani paljon kun pussillisen kanssa lähdin mutta puoleen tuosta jäi summa.Täytyy ensi kerrallakin Tampereella käydessä pistäytyä tuolla.

Hiipu kirjoitti...

Jep, jep ja ooh ja voih. Oisko tässä se lopullinen syy, miksi meidän perhe _ei mene_ Tykkimäen huvipuistoon (vaik se vanhaa kotiseutua onkin...) vaan suuntaa Tampereelle Särkänniemeen, Särkänniemeen (ja sitten ihan vaan vähän sinne Tesomalle...)

Riikka kirjoitti...

Kaikki on trikoota, eri paksuuksia vaan ja sudenkorentokangas on vohvelikangasmaista neulosta.
Mun olis pitänyt keskittyä myös niihin vielä halvempiin yksivärisiin. Nyt kun mietin niin saisi asuja tehtyä paremmin. Tyyliin kuviomekko ja yksivärise legginsit. Mut yhtään en niitä ottanut kun niin hullaannuin kuvioista.

Hiipu: Meillä tytöt kanssa suuntaa huomenna Särkänniemeen enon kanssa. Mulle se hulina olsikin liikaa niin hyvä kun joku muu vie.
Pieni se myymälä on mutta takahuone/varasto on kaukana pienestä. Varmaan kaikille on jotain.

Erja kirjoitti...

Uskaltauduin minäkin vihdoin kommentoimaan :-). Ihania kankaita... tuonne on päästävä!

Riikka kirjoitti...

Tervetuloa Erja! Kannattaa kyllä käydä, mä suunnittelen jo uutta reissua, vaikka en ole kyllä noistakaan yhtäkään ehtinyt leikkaamaan. Ehkä tänään kun tytöt on Särkänniemessä =).

Hiipu kirjoitti...

Mites tuo hintataso? Siis tuohon pinkkaan nähden toi maksettu hinta ei ole paha lainkaan, mut oliko kuviotrikookankaat minkä hintaisia /m vai /kg, miten heidän hinnoittelunsa nyt onkaan? Ja entäs ne yksiväriset, minkä hintaisia noin suurinpiirtein?

Riikka kirjoitti...

Tässä tulee hintatietoja.

4€/kg yksiväriset palat palalaarista
6€/kg kuviolliset palat palalaarista
8€/kg yksiväriset isot palat pöydältä
12€/kg kuviolliset palat pöydältä
(viikatut ja käsittääkseni virheettömiä)
6€/kg pallokuviot pakalta (mitä mulla on se punainen pallokuvio)
6,50€/kg lastenkuviot pakalta leikattuna
15€/kg Nansot pakalta leikattuna

Eli vaikka leikataan pakalta esim. 1,5m niin sen jälkeen punnitaan ja siitä hinta painon mukaan.
Toivottavasti ei tullut paljon virheitä tuohon hinnastoon. Todella edullista kuitenkin kun vertaa esim. Eurokankaan perustrikoot 25€/kg!

PrinsessaTrio kirjoitti...

Kääk mitä ihania trikoita!!! Et kävis mullekin ostamassa :) Mä haluaisin kans justu tuollaisia vähän erilaisia kankaita...

Eliisa kirjoitti...

Jukran pujut,Ihania kankaita!! Mä en edes tienny et Tesomalla on tuollainen paikka - kirpputorit on siellä kiertänyt, kun äitini asuu siellä Tesomalla - Sinä senkin :) Nyt on pakko käydä tuollakin!!

Tammelan torille eksyin aamulla yövuoron jlk ja kyllä niitä perunoita tuli ostettua, mutta myös iso määrä vanhoja kankaita, joita yksi rouva myi pois... Ei mitään erityisen spesiaalia, mutta kuitenkin...

Riikka kirjoitti...

Laita Eliisa kuvia blogiisi vanhoista kankaista, mä haluun nähdä. Ne on niin ihania, itse en vaan ikinä löydä. Olis pitänyt varmaan tänään sitten tehdä retki Tammelantorille eikä siivota...=).

PrinsessaTrio: Siinä vieressä oli kirppis, käytiin sielläkin. Toi myymälä onkin aika huomaamaton ulospäin.

hermione kirjoitti...

Oih, sähän oot löytäny vaikka mitä ja on sinne näköjään tullu taas uusiakin! Voi että kun muutettiin kulmilta pois ja nyt asutaan niin ettei noi aukiolot käy mitenkään siihen, kun auto olis kotona. Mutta kunhan miehen loma koittaa... ;D

Emmi kirjoitti...

Kuten myös! Siis ihan hirmu kivoja kankaita oot löytänyt ja tosi edullisesti! Tosta riittää ompelemista pitkäksi aikaa. Tuun käymään uudelleenkin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...