keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Postia Japanista

Helinän innoittamana tilasin kirjoja japanista, Etsyn kautta. Harmittaa, etten ottanut kerralla enemmän, niin postiviinen yllätys nämä olivat! Kirjojen nimeä tai kirjoittajaa en osaa sanoa, kun en japania osaa, mutta näissä on ihania mekkoja!
Toisen kirjan idea on että tehdään äidille ja tyttärelle samanlaista tai saman tyylistä. Ja toinen kirja on lastenvaatteita muuten, tytöille paljon mekkoja ja pojillekin jotain.
Siinä muutamia malleja joihin jo ihastuin...kun vaan olis aikaa ommella!
Kokoja kirjoissa on 90cm-125cm. Ja äideille S, Mja L. Mitenköhän kaavojen piirto onnistuu ilman kielitaitoa, sen näkee sitten joskus =).3 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Ihania kirjoja!
Johan noi kuvatkit on jo niin inspiroivia:)

Eliisa kirjoitti...

Kyllä, upeita kuvia ainakin. Harmi, että nuo lasten kaavat loppuvat 125cm. Haikeus kävi mielessä tänään myös uuden Ottobren kanssa - kaikissa hauskimmissa vaatteissa kaavat ovat ad. 128cm. Onneksi tytölleni mahtuvat vielä tuo koko, mutta ei tosiaan kauan.

Ed. postauksen huppari on myös kyllä mitä suloisin! Siinä mulle syksyn tavoitetta, lapsille trikoot ja hupparit.

Riikka kirjoitti...

Niinu: joo, mulle melkein riittää kuvien katselu ja haaveilu...

Eliisa: Sama ongelma täällä. 128cm menee mut ei enää kauan. Ja sama juttu vaateliikkeissä ja esim. Lindexiltä pitäis jo ostaa teinimalleja 5 vuotiaalle. Ei ei.
Uudesta Ottobresta kyllä löysin yhden mistä koot alkaa 128 senttisetä ja sen ajattelin tehdä eli se Wide stripes puuvillajersey liivihame (mikä nimi!). Muitakin kivoja löytyi kyllä, jos löydän niihin materiaalit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...