keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Vanhasta uutta

Tämä oli tälläistä kevääseen valmistautumista kaappeja siivoten ja kierrättäen. Päiväkotiin tarvitaan sitten keväällä, ilmojen lämmettyä, ulkohousuja.

Minun vanhat "raksahousut" muotoutui uudelleen tälläisiksi sydänpolvipaikka-ulkohousuiksi koossa 110/116cm.


Paikat kiinnitin ihan suoralla ja siksakilla, että olisi vähän efektiä.


Housut on kokonaan vuoritettu trikoolla, päällikangas ei ole kovin paksua, vaan sellaista ohkasta ulkoilukangasta ja aivan vaalean haalean harmaata.Toiset "raksahousut" myös pois kaapista, valmistuihan tämä talokin jo vuonna 2007 eli eipä näitä nyt ole hetkeen edes tarvittu/käytetty. Samaa kokoa kuin edelliset, reisitaskuista tuli sivutaskut.
Näitä en vuorittanut.


Sur rur Tee itse marimekkosi -kirjasta tein tämän jättikassin kankaantuhoajaisprojektina. Vuorin kankaasta on pitänyt tulla mekkoja, päällikangas on vanha kappaverho, kaverilta saatu. Tämä on sellaista Ikean kassi kokoa, eli hyvä esim. liinavaatteiden kuljetukseen tai kirppiskamojen kuljetukseen...tai niin kuin kirjan kuvassa, lasten kantamiseen =). Kyllä sitäkin jo testattiin ja lapset pääsi kyytiin, hyvin kesti senkin.Vanhasta verkkatakista pikku verkkatakki...tämä on vähän plaah...saattaa jäädä pitämättä, mutta ehkä vien kuitenkin päikkyyn varatakiksi kesällä.

Tähän käytin takin vanhat resoritkin kääntäen ne ympäri. Eli nukat jäi nyt piiloon sisäpuolelle.Vanha automekko, muistaako kukaan tätä? Sen uudistin singoallaksi, kun se käy ensikesänä pikkusiskolle ja tätä en raaskinyt myydä, vaikka huutistakin on täytetty urakalla viimepäivinä.Vielä yksi lahjoituskangas muuttui pussukoiksi.


Tuunaus on vaan kivaa! Minä kun en kestä kaapissa mitään turhaa...

2 kommenttia:

Mini S kirjoitti...

Näitä kun katseli niin ihan itsekkin innostuin ajatuksesta, että omista turhista vaatteista voisi tuunata tytöille jotain suht helposti ja ainakin halvalla! :)

Riikka kirjoitti...

Kannattaa, näistä tulee hyvä mieli kun kierrättää ja saa kaappiin (omaansa) tilaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...