sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Yllätys Etelä-Koreasta


Pienoinen yllätys oli saada paketikortti (postin mukaan jo toinen ja olivat lähettämässä pakettia takaisinpäin), jossa oli lähettäjänä Etelä-Korea, ei mitään muuta. En saanut millään muisteltua, mitä se voisi sisältää ja mietin jo, että mikä "pommi" se voi olla??

No kerrankin sain yllärin, kun niistä tykkään! Paketti sisälsi yläkuvan kankaat, jotka olin tilannut Etsystä vai olikohan Ebaysta ajat sitten. Tuo kuvassa isoimpana näkyvä ribbitrikoo on vielä lisäksi juuri sen laatuista, mitä olen etsinyt jo vuosia, aivan täydellistä! Muut kankaat yläoikealta lähtien: Harmaa joustava trikoo/resori, vihreä tähtijoustofrotee, keltainen tähticollege (ihana!), alarivissä v.pun sydänresori, ribbitrikoo ja raidallinen joustofrotee.

Edit. Löysin sen kaupan, oli Etsyssä ja teinpä samalla uuden tilauksen.Edit2. Sainpa todella huonoa palvelua, kun kysyin, voisiko kuponkialea saada mitenkään jälkikäteen =/. Tilaus peruttiin kokonaan, hah! Olisin kyllä kankaani halunnut ja sen ilmaisin.

Monesta tiedänkin jo, että mitä teen. Ja osa on jo aloitettukin ja kun saan valmiit kuvattua niin palaan asiaan.Tässä alakuvassa on joustiksia, joista voi tilatakin.

9 kommenttia:

Aurinkoinen kirjoitti...

Tuollaiset yllätykset onkin kivoja, onneksi eivät ehtineet postittaa pakettia takaisin Etelä-Koreaan! =)

Itsekin olen joskus harkinnut kyseisestä kaupasta tilaamista, etenkin nuo tähtikankaat ovat ihania! Onko joustikset muuten hyvälaatuisen oloisia?

Riika kirjoitti...

Aivan ihania kankaita, kiitti vaan etsy-vinkistä :)

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Onpa nättejä kankaita!

PikkuHoo kirjoitti...

Ihania ja pirteitä buo tähdet!

Riikka: Se vihree huoppari on tosiaan kokonaan vuoritettu ja etuosa on kokonaan kaksinkerroin eli leikataan kaksi samanlaista kappaletta. Osasinkohan selittää :D

Jana kirjoitti...

Hei!!

oi ihania kankaita... pystyykö ostamaan enemmän kuin 1 yard kerrallan? tai onko se maksimipituus? Miten maksu suoritetaan?? kuolaa.....

voisitko kertoa enemmän, please!!!

Riikka kirjoitti...

Aurinkoinen: Tähvijoustis on ohuempaa, raidallinen melko vahvaa eli laatu vaihtelee.

PikkuHoo: Kiitos, kyllä selvensi ja ymmärsin =).

Jana: Siellä luki, että yard kerrallaan vai oliko niin, että ne on loppupaloja ja vain se on jäljellä. En ole varma. Maksoin Paypalilla ja toimitus oli hidas tai sitten se paketti oli viikkoja meidän postissa =/. Nyt siellä on ale ja missasin sen...tein uuden tilauksen ja unohdin alekoodin, vähän harmittaa!!

Riikka kirjoitti...

Paikan palvelua en voi kehua =/. Mulla on täällä vähän harmi, tilaukseni peruttiin, koska pyysin alea jälkikäteen. Sanoin kuitenkin haluavani kankaat ja olin ne jo maksanutkin. No, nyt en ilmeiseti saa.

Jana kirjoitti...

voi itku!!! onpas vähän tyhmä touhua... mitäs teet nyt?? iten saat rahasi takaisin?? ja miksi peruttiin tilaus?? koska kysyt saatko alehinnlalla??

Riikka kirjoitti...

Jana: Joo, ehkä hän oli vähän äkkipikaisempi kuin olen tottunut suomalaisiin? Nyt ei vastaa viesteihin. Täytyy odotella.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...