perjantai 27. tammikuuta 2012

Toinen versio 70´s haalareista


Tässä toinen versio, ensimmäisethän oli nämä ja kolmannet olis myynnissä leikattuna paloina. Päätin, ettei me kolmia samanlaisia tarvita, mutta olin jo leikannut tummanruskeat tälläiset (oikeasta vakosametista) koossa 110cm eli ne myyn pois, saa kysellä =). Voin tietenkin myydä ne myös ommeltuna.


Nämä toiset on nyt babycordia ja alavarat ja taskujen vuoret samaa kangasta, halusin täysoranssit! Kangas on Myllymuksuilta, oranssi vetoketju löytyi ompelijanmaailmasta ja napit on retrot.


Takataskut jätin pois ja lahkeisiin laitoin pituutta lisää ja kumpparit nyt aluksi. Kuvausrekvisiittana kauan haaveilemani paita, joka vihdoin tuli aleen ja ostin sen Niilo-Ilosta. Sopii nyt hyvin haalareiden kanssa.


Ja hämyinen kuva eilisaamulta, päiväkotiin lähdössä. Pelkäsin, ettei tyttö näitä aamulla huoli päälleen, vaan reaktio olikin: "Kuuluuko tää vetska avata? Minä ite!!" ja päiväkodin täti sanoi, että housut oli auki edestä ruokaillessakin, kun se vetska oli niin kiva =). Päikkypäivän jälkeen siirsin vähän nappeja, että saatiin olkaimiin mittaa ja tyttö värjäsi nämä myös jo vesiväreillä ja illalla oli suuri tahranpoisto-operaatio, onneksi lähti!

7 kommenttia:

*marjuska* kirjoitti...

Tosi kivat haalarit ja ihanan pirtsakka väri. Ihailin jo niitä ensimmäisiä ja nyt on kyllä pakko kohta alkaa toteuttamaan itsekin. Ovat niin hyvännäköiset.

Noniin kirjoitti...

Ekana kiinnitin huomiota tuohon ihanaan paitaan :) Sopii hyvin housujen kanssa.


Tutulta kuulostaa, että tahroja tulee just niihin mihin ei tarttis ;) Mutta onneksi nykyään on niin hyvät putsarit.

Aarre kirjoitti...

Ihanan raikkaat!

Ompsinpompsin kirjoitti...

On ne vaan hienot ja niin nappiin tuo paita. :-)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

On nääkin hienot!!! Kyllä sä oot ahkera, mä en oo pitkään aikaan taas ehtiny täällä blogeissa kattella ja nyt kävin taas pitkän matkaa taakseppäin ja kivoja oot ommellu!

Erja kirjoitti...

Ihanan väriset haalarit!

PikkuHoo kirjoitti...

Mahtavan väriset, nams!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...