keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Kokohaalari kauluksella

Olen aina tykännyt kokohaalareista, varsinkin pienillä, Nyt ei ole enää kovin pientä lasta itsellä, mutta onneksi jumpsuitit on nyt muotia aikuisten kokoon asti!

Tämä haalari on kokoa 110/116cm ja se valmistui ensin velourisella pystykauluksella ja päätyi jo kaappiinkin. Mutta tiesin, että sellaisena se jäisi käyttämättä, kun sen ompelustakin jäi jo huono fiilis.

Purin ja tein resorista kunnon kauluksen. Ja nyt on paljon parempi (sitä ennen kuvaa en taida näyttääkään).


Kaava oli oma, tähän pidensin hihojen raglansaumoja ja rypytin ne. Vielä enemmänkin olisi pitänyt, että se velourissa kunnolla näkyisi.Käytin haalarin tereissä ja taskupusseissa muruneulosta, koska tykkään siitä itse ja saan tämän nyt markkinoitua tytön päälle "pupuhaalarina". Onnistui ;).

 Muuten haalarin kangas on beigeä velouria omasta kaupasta.Haalari on pussittava ja siinä on kääntöresorit. Koskahan ne menevät pois muodista, kun itse ainakin lisään ne kaikkiin, ainakin lähes kaikkiin omien lasten vaatteisiin...
Sivusaumoissa on kaaritaskut, olen mieltynyt näihin. Facebookissa kyseltiin tälläisten ompeluohjetta, onko vielä tarvetta?


Kaupan puolelta Aleuutisia! Ale on loppuviikon postikuluttomuus eli se toivotuin ale. Valitse toimitustavaksi nouto. Voimassa tämän viikon lopppuun eli sunnuntai iltaan asti. Pienin toimitettava tilaus postikuluttomuuden ajan on 25€.

4 kommenttia:

Saara kirjoitti...

kivannäkönen haalari, mielelläni ainakin mie värkkäisin meijän törölle, joten ohjeen kannalla olen mie.

Ompsinpompsin kirjoitti...

Aika hauskat nuo tereet kun vilahtelee eri värit. ;-)

Mä toivon että pitkäresorimuoti vielä pysyis yllä...;-D

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Kivat haalarit tykkään ja värit mun mieleen...
Kaikkea kivaa muutakin olet tehnyt. :)
Hyvää uutta vuotta sinulle Riikka!

Isosisko kirjoitti...

Kiitos mielellään ohjetta :)

Ihanat värit haalarissa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...