torstai 19. tammikuuta 2012

Lintuja kesään


Nämä Michas&Stoffecken ylläripaketin trikoot piti ommella pois,  koska uusi paketti on tulossa. Näistä tuli kesävaatetta.
Yläkuvan T-paita on Ottobren (Puffis?) kaavalla, olen joskus piirtänyt sen isosiskolle ja nyt kaava oli pienimmän kokoa. Seuraavan kuvan mekko samalle kaavalla, mutta avarsin pääntietä, jätin rypytykset pois ja vaihdoin ne laskoksiin. Tuli parempi näin.Tässä näkyy etulaskos. Kankaat on vähän levottomia omaan makuun, mutta valmiina vaatteena tämä ruskea varsinkin on oikeastaan kiva.


Kesän legginsiurakka aloitettu. Lupasin nimittäin itselleni, että tänävuonna niitäkään ei saisi ostaa vaan ne voi ommella. Kankaitakin yritän olla ostamatta, tämäkin raidallinen jämää kummipojan yöpuvusta.


Sopii kummankin yläosan kanssa. En olisi varmaan ikinä tarkoituksella ostanut tätä, mutta niin se vaan sopii.
Legginsit omalla kaavalla. Niitä on kohta vino pino, esittelen ne kun sen aika on. Nämä vaan satuin jo kuvaamaan yläosiin sopivina.


Parit tilausmekot samalla, vanhoja tuttuja pienin muutoksin.
Kiitos paljon kaikille kankaan kuosivalinnassa auttaneille! Teitä on paljon, mutta tasaista on edelleen eli vaikea valinta. No, vielä on aikaa vastailla jos et vielä ole omaa mielipidettä kertonut.

3 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Ihanan kesäistä talven keskellä, tosi paljon olet ommellut taasen :)

Siulla on aina päivityksiä, jos muilla hiljaisempaa, se on tosi kiva :)

Mun Tekemä kirjoitti...

Aivan ihania ompeluksia!

Erja kirjoitti...

Kivoja kesävaatteita ja sopiikin tosi hauskasti raitaleggarit lintukuosiin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...